Masini tunate, fete frumoase si showuri incendiare pe aeroport

Masini tunate, fete frumoase si showuri incendiare pe aeroport
Organizatorii Chevrolet DragRacing inca mai au surprize pentru public. Tot ce v-am spus pana acum - despre masinii, dj si cursele auto - sunt doar o parte din programul diversificat de care veti avea parte daca optati pentru Chevrolet DragRacing ca program principal pentru aceasta sambata.
Distribuie pe Facebook

Este momentul sa va prezentam si latura mai "nazdravana" a evenimentului. Toti cei care nu s-au simtit atrasi de cele prezentate anterior, cu siguranta se vor simti acum, iar asta pentru ca organizatorul Auto Sport Club, partenerii si sponsorii aduc pe aeroportul satmarean in premiera demonstratii drag-bike - cu cele mai interesante si rapide motociclete din elita central-europeana, showuri cu animatoare, spalatorie auto unde masinile vizitatorilor vor fi o curatate si spalate intr-un mod mai mult decat indecent, iar pentru iubitorii concursurilor si fetele curajoase vom organiza impreuna cu Szatmar.ro si Strandul Termal Carei si un concurs de tricouri ude cu premii speciale.

Curajul, adrenalina si distractia sunt cuvintele cheie ale evenimentului. Cei care s-au convins, sunt asteptati sambata pe aeroport, iar cei care inca mai au semne de intrebare sunt invitati sa se convinga.

Sa nu uitam nici de marea petrecere din aer liber cu trei ditnre cei mai renumiti DJ din tara si din Ungaria. Ei sunt DJ Sterbinszky, Vali Barbulescu si DJ Yaang de la Kiss FM, care vor incinge atmosfera si vor mixa de dupa-masa pana noaptea pe aeroportul satmarean.

Organizatorii sunt: AutoSportClub, Dragracing Hungary si Dragracing Events Romania.

Partenerul Principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, parteneri oficiali: Garanti Bank, anvelopele Yokohama de la GerBog. Distractia de dimineata pana seara va fi asigurata de echipa Strandului Termal Cari, iar evenimentul este asigurat de Omniasig.

Aeroportul International Satu Mare este pus la dispozitia organizatorilor de catreConsiliul Judetean Satu Mare, obiectivele institutiei fiind mediatizarea serviciilor Aeroportului si promovarea turistica a judetului Satu Mare. Alaturi de noi sunt si Primaria Satu Mare, SC Florisal SA si reteaua A-CAR, respectiv institutiile subordonate Consiliului Judetean Satu Mare. Multumim pe aceasta cale tuturor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2011