Nici HAYABUSA nu mai e ce-a fost. Sperietoarea de supercar-uri facuta de rusine de un SUV

Nici HAYABUSA nu mai e ce-a fost. Sperietoarea de supercar-uri facuta de rusine de un SUV
  • Una dintre cele mai rapide motociclete din lume
  • Pierde fara drept de apel in fata unui SUV
  • Grand Cherokee Trackhawk are 707 cai putere sub capota
Distribuie pe Facebook

Suzuki Hayabusa a batut de-a lungul timpului mai multe supercar-uri, dar acum i-a venit de hac un SUV. Bine, nu orice SUV, ci un Grand Cherokee Trackhawk cu ai sai 707 cai putere sub capota.

Celebra Suzuki Hayabusa nu mai are nevoie de vreo prezentare. Dar pe scurt, vorbim despre una dintre cele mai rapide motociclete create de om, o bestie cu motor de 1.3 litri care produce de la 175 de cai putere in sus.

Nu de putine ori am vazut exemplare tunate, cu turbo, NOS si tot pachetul, care bateau tot ce prindeau. Chiar si stock, motocicleta niponilor este mai rapida decat multe supercar-uri cu greutate. Iar exemple avem destule.

In clipul video de mai jos insa, Hayabusa nu a avut o zi buna. Sau poate o fi motociclistul de vina. Oricum ar fi, motocicleta a iesit "sifonata" din aceasta liniuta in care s-a aliniat la linia de start alaturi de un Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Cu ai sai 707 cai putere, storsi dintr-o unitate V8, SUV-ul american face suta in 3.6 secunde si poate atinge chiar si 328 de km/h. Asadar, nu vorbim despre orice SUV. Dar indeajuns cu vorba.

Distribuie pe Facebook
mai multe