Noul M5 nu a putut pleca de pe loc si s-a facut de ras. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul M5 nu a putut pleca de pe loc si s-a facut de ras. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Este duelul celor mai performante BMW-uri ale momentului
  • Noul M5 Competition intalneste M8 Competition
  • Testul include doua probe de acceleratie si una de franare
Distribuie pe Facebook

Super-sedanul companiei bavareze a reusit sa se impuna, in schimb, la proba eficientei sistemului de franare.

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 625 de cai putere in versiunea Competition, noul BMW M5 are nevoie de doar 3.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Si mai bine se descurca insa M8 Competition...

... care mizeaza la randul lui pe un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 625 de cai putere - cuplat, ca in cazul super-sedanului companiei bavareze, la o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

Ce se intampla insa intr-o cursa intre cele doua BMW-uri din seria Competition? Tinand cont de similaritatile de la nivelul fisei tehnice, raspunsul nu poate fi decat unul singur: noile M5 si M8 vor trece impreuna, roata la roata, linia de sosire.

Gresit, dupa cum ne demonstreaza recentul duel pus la cale de jurnalistii carwow - care cuprinde, pe langa clasica liniuta pe 402 m, inclusiv o cursa de acceleratie din mers, plus un test al eficientei sistemului de franare.

Asadar, acestea fiind spuse, iata, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, cum se deruleaza ostilitatile pe campul de lupta atunci cand noile BMW M5 si M8 Competition se intalnesc. In mod normal sau... extrem de surprinzator?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2020