Noul Mercedes CLA35 AMG nu a putut tine pasul si s-a facut de ras. A luat bataie chiar si de la un Mini

Noul Mercedes CLA35 AMG nu a putut tine pasul si s-a facut de ras. A luat bataie chiar si de la un Mini
  • Liniuta cu Mercedes CLA35 AMG, Audi S3 Sedan si Mini Clubman JCW
  • Cele trei modele ofera cate un benzinar cu minim 300 CP sub capota
  • Batalia continua cu o proba a eficacitatii sistemelor de franare
Distribuie pe Facebook

Trei dintre cele mai potente automobile de clasa compacta ale momentului si-au dat intalnire pe campul de lupta. Este batalia dintre Mercedes CLA35 AMG, Audi S3 Sedan si Mini Clubman JCW.

Gazduiesc in compartimentul motor cate un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care dezvolta cel putin 300 de cai putere. Asemanarile continua la nivelul cutiei de viteze, un alt punct comun constand in sistemul de tractiune integrala pe care absolut fiecare model in parte il ofera in standard.

Unul dintre cele mai echilibrate ale industriei auto, duelul dintre Mercedes CLA35 AMG, Audi S3 Sedan si Mini Clubman JCW se anunta extrem de interesant.

Ce este drept, lupta se da si pe trei fronturi diferite, jurnalistii publicatiei carwow pregatind - pe langa cele doua probe de acceleratie, dintre care una cu pornire de pe loc, iar alta cu "plecare" din mers, de la 80 de kilometri pe ora, si o batalie a... sistemelor de franare. Daca suna bine, atunci nu rata urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe