Noul RS6 AVANT nu a putut tine pasul cu masinile de la MERCEDES si BMW si a pierdut toate cursele

Noul RS6 AVANT nu a putut tine pasul cu masinile de la MERCEDES si BMW si a pierdut toate cursele
  • Noul RS6 AVANT nu a putut tine pasul cu masinile de la MERCEDES si BMW
  • Super-break-ul companiei cu sediul in Ingolstadt a pierdut toate cursele
Distribuie pe Facebook

Lucru de care te vei convinge si singur urmarind materialul video de mai jos.

Prezentat in fata publicului larg acum mai bine de un an, chiar la sfarsitul verii lui 2019, noul Audi RS6 Avant stie cu siguranta cum sa impresioneze. Disponibil la vanzare in compania unui motor V8 cu doua turbine si tehnologie MHEV, de patru litri, plus 600 CP, super-break-ul companiei cu sediul in Ingolstadt are nevoie de fix 3.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza maxima urca pana la 305 kilometri pe ora cu pachetul optional Dynamic Plus bifat.

Unul dintre cele mai rapide automobile de serie ale planetei, respectivul model cu o caroserie agresiv stilizata in cinci portiere nu are insa nicio sansa intr-o cursa pe 402 metri impotriva unor autoturisme precum BMW M8 Gran Coupe Competition, Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ T-Modell ori Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.

Duelul dintre super-masinile germane cu opt cilindri in V, transmisie automata si tractiune integrala in standard (fiecare) continua cu doua curse de acceleratie din mers, plus o proba care testeaza eficienta sistemului de franare. Cum se descurca noul Audi RS6 Avant inclusiv pe parcursul testelor mentionate anterior, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video, ce depaseste zece minute in lungime, astfel ca iti sugeram sa te asezi cat mai comod inainte de a atinge butonul de Play.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2020