Opel DragRacing Satu Mare - cum a fost?

Opel DragRacing Satu Mare - cum a fost?
Una dintre cele mai reusite curse de drag racing din ultima vreme a avut loc la Satu Mare. Daca nu ai fost acolo, cu siguranta esti tare curios sa vezi ce masini s-au intrecut pe pista si cum a fost atmosfera!
Distribuie pe Facebook

Mult asteptatul eveniment automobilistic Opel DragRacing s-a bucurat de succes in randul publicului. Cu participarea a mii de spectatori din mai multe judete ale Romaniei, dar si foarte multi turisti straini, evenimentul a fost unul de-a dreptul international. La Campionatul Central European de Accelerare au participat cei mai buni piloti din Romania, Ungaria, Moldova, Slovacia, cel mai bun fiind moldoveanul Igor Vrabie cu a sa Godzilla, un Nissan Skyline de 800 CP. Pe langa concursul central european, au avut loc competitii si pentru detinatorii marcii Opel, concursuri pentru satmareni, dar si concursul deschis pentru orice sofer amator si profesionist in categoria street si profesionisti.

Opel DragRacing Satu Mare - cum a fost?

Desigur nu au lipsit nici invitatii cu totul speciali, cum ar fi Gerd "Kinf of Fire" Habermann si al sau Jet FunnyCar "Dragon Hunter", care a emanat un fum de 200 de metri si a incalzit aerul la 60 de grade Celsius, producand super-show; Constantin "Titi" Aur si copilotul sau, Borbely Karoly, care l-au luat la o "plimbarica" pe Csehi Arpad, presedintele Consiliului Judetean pe pista de raliu; cascadorul Herczeg Balazs alias Trogermokus care i-a lasat fara suflare pe spectatori cand a urcat pe o scara de 3 metri pe motocicleta aflata in deplasare si care a facut flotari de nota 10 in timp ce motocicleta avea viteza. Nu au lipsit nici drifterii din Ungaria, Radak Janos alias "Radir" si Gondos Tamas care au "actionat" in Arena de Drift, uimind publicul.

Expozitia masinilor tunate si concursul bolizilor a adunat la un loc autoturisme in valoare totala de epste 3 milioane de euro.

Opel DragRacing Satu Mare - cum a fost?

Partenerul Principal al evenimentului a fost reprezentanta Opel West Satu Mare, masina oficiala a evenimentului: noul Opel Astra, testata de sute de soferi. Totodata, Opel West a realizat si o expozitie complexa cu masini din aceasta categorie, de la noul Opel Astra la Opel Insignia OPC cu o capacitate de sute de Cai Putere, toate fiind expuse pe platoul special amenajat.

Organizatorii, concurentii, dar si publicul au fost "electrizati" de super-energizantele Kalaschnikow, uleiurile si lubrifiantii Mobil 1 prin Lubexpert; asigurarea evenimentului a fost oferita de Omniasig, anvelopele de la Ger-Bog, iar distractia si superbele cubaneze au fost prezente pe intreaga durata a evenimentului de Strandul Termal Carei, batand astfel record in ceea ce priveste prezenta negreselor la un astfel de eveniment.

Opel DragRacing Satu Mare - cum a fost?

Partenerul logistic al evenimentului a fost reteaua A-Car Romania si Trans Pink, iar sonorizarea cea mai buna prin MusikHausAttila. Multumiri speciale le revin partenerilor precum Florisal SA, dr. Dorel Coica, InterConect, Bodnar SNC, ProfiTools, Vindex Romania si partenerului de specialitate 4Tuning.

Evenimentul nu putea fi organizat fara sprijinul necontenit al Consiliului Judetean Satu Mare, care a pus la dispozitia organizatorilor Aeroportul International Satu Mare, de unde compania TAROM opereaza 7 zboruri pe saptamana spre Bucuresti, iar pretul unui bilet dus-intors intr-o cursa regulata pe aceast ruta incepe de la 400 lei. Totodata, evenimentul a fost o buna oportunitate de a promova turismul judetean in fata celor aproximativ 1000 de turisti, veniti special pentru Opel DragRacing.

Opel DragRacing Satu Mare - cum a fost?

Organizatorii evenimentului: AutoSportClub Satu Mare, Ger-Bog si DragRacing Hungary.
See you next year in Satu Mare!!!
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Opel Drag Race - cum a fost?
mai multe