Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M5 CS umileste la liniute Audi RS7 Sportback

Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M5 CS umileste la liniute Audi RS7 Sportback
  • Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote
  • Noul M5 CS umileste la liniute Audi RS7 Sportback
Distribuie pe Facebook

Cele doua modele de performanta sunt desparite sunt insa de o diferenta considerabila de pret.

Prezentat publicului larg inca de la inceputul acestui an, noul M5 CS deschide lista celor mai puternice BMW-uri disponibile vreodata, secretul mult anticipatului model bavarez de performanta constand in motorul V8 de 4.4 litri si 635 CP.

Acelasi automobil se mai poate lauda si cu un cuplu maxim de 750 Nm, fisa tehnica a super-sedanului din Munchen continuand cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prin urmare, cu acceleratia la podea, noul M5 CS promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ trei secunde. Performanta care transforma mult anticipatul model bavarez in cel mai rapid BMW din toate timpurile, evident.

La polul opus, partenerul de joaca al super-sedanului din Munchen, in situatia de fata, actualul Audi RS7 Sportback este pus in miscare de un motor V8 de 4.0 litri cu 600 CP si sistem micro-hibrid pe 48V.

Respectivul model de performanta dispune, la randul lui, de o cutie automata in opt trepte si un sistem inteligent de tractiune integrala. Chiar si asa, ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora nu isi va gasi rezolvarea decat dupa trecerea a 3.6 secunde.

Cel mai puternic si mai rapid BMW din toate timpurile, noul M5 CS are un pret pur si simplu ridicol: 180.400 de euro sau, daca vrei, cu peste 57.000 de euro mai mare decat un Audi RS7 Sportback nou-nout.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2021