Sefii de la Tesla rad, cel mai probabil, in hohote. Model X a batut Porsche, BMW, Jeep si Lamborghini

Sefii de la Tesla rad, cel mai probabil, in hohote. Model X a batut Porsche, BMW, Jeep si Lamborghini
  • Sefii de la Tesla rad, cel mai probabil, in hohote
  • Model X a batut Porsche, BMW, Jeep si Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Reusita SUV-ului american este cu atat mai impresionanta cu cat exemplarul din aceasta liniuta este unul mai vechi, cu doar doua motoare electrice.

Prezentat publicului larg acum mai bine de cinci ani, primul SUV de la Tesla a fost disponibil la vanzare, de-a lungul timpului, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, anterior, la dispozitia clientilor s-a numarat si o varianta insotita de doua motoare, plus o putere maxima de pana la 778 de cai, livrata ambelor punti.

Ei bine, despre acest Model X este vorba, totodata, si in cazul de fata, automobilul cu pricina luptand, pentru suprematie, cu modele precum Lamborghini Urus, dar si Porsche Cayenne Turbo GT, BMW X6 M si, nu in ultimul rand, Jeep Grand Cherokee Trackhawk, bineinteles.

Si nu o face deloc rau, respectivul SUV de la Tesla reusind sa se impuna in cea mai importanta proba dintre toate: liniuta pe 402 metri. Exemplarul cu doua motoare electrice si pana 778 de cai pe ambele punti s-a dovedit a fi extrem de rapid si la cursele de acceleratie din mers, cel putin pe prima jumatate de mila, de la 80 km/h.

Dupa cum precizam si anterior, actualul Model X se vinde, la momentul de fata, si intr-o versiune Plaid, varianta in cauza venind cu trei motoare electrice si un timp de la 0 la 96 km/h demn de un Bugatti Chiron: aproximativ 2.5 secunde, conform companiei producatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2021