Vestul tarii alearga cu viteza maxima la Opel DragRacing!

Vestul tarii alearga cu viteza maxima la Opel DragRacing!
Daca esti obisnuit cu fum, cauciucuri arse si multa adrenalina, noi nu te vom dezobisnui, cel putin la Opel Drag Racing, in 3-4 iulie 2010, pe Aeroportul International Satu Mare. Doua zile senzationale de show pe 2 si 4 roti, distractie pentru toata familia si un concurs de accelerare de nivel international, cu timeslip, in categorii Street, Pro, SatuMare si Opel.
Distribuie pe Facebook

Concurs de accelerare, de nivel international

Satu Mare gazduieste editia din 2010 a Concursului Central European de Accelerare, unde cele mai puternice masini, dar si cei mai rapizi piloti din 4 tari se vor intrece pe pista aeroportului satmarean de fata cu toata lumea. Masini special construite pentru dragracing, de la micutul Polski Fiat de 300CP pana la Dodge "american bigblock" Viper, cele mai puternice masini din Europa Centrala vor fi prezenti la Satu Mare.
Pe langa confruntarea greilor, va fi si concurs de accelerare deschis pentru toata lumea. Poti fi de oriunde, te poti inscrie in competitia soferilor la categoria Open. Daca esti din judetul Satu Mare, ai si mai mult, poti sa te inscri si la prima cupa a satmarenilor, iar daca detii un Opel, ce sa mai... poti participa gratuit si la Cupa Opel. Pe pagina oficiala a evenimentului iti oferim toate detaliile despre concurs.
Elemente de show: in premiera in Romania, un jetcar de 15.000 de cai putere, Gerd "King of fire"Habermann team din Germania vor oferi publicului accelerari fulminante, rally show cu Titi Aur si Borbely Karoly cu Mitsubishi Lancer Evo IX, pentru impatimitii motoarelor se va prezenta Trogermokus, campion mondial GoFast!, iar campionul maghiar Radak "Radir" Janos si echipa sa de drift vor sterge aeroportul de pe suprafata pamantului.

Distractie si relaxare

Pentru prima data in Romania, in cadrul unul concurs de accelerare si eveniment automobilistic, dincolo de fumul cauciucurilor, se va amenaja un strand pe betonul aeroportului, care va ofera distractie si soare. Daca tot sunteti nevoiti sa faceti zeci de kilometri pentru o balaceala de weekend, acum nu trebuie decat sa veniti la Opel DragRacing, unde adrenalina si relaxarea merg mana-n mana in cadrul RacingStrandului.

Iara daca e strand, e si pub. La RacingPub, baietii va ofera bauturi reci, fete frumoase si nu in ultimul rand...Campionatul Mondial de Fotbal!!! Dada, nu pierdeti niciun meci, chiar daca iesiti cu familia la distractie, deoarece noi va oferim fiecare minut din campionat pe mai multe ecrane LCD.
Suntem convinsi ca v-am facut o oferta ireprosabila, motiv pentru care nu ne ramane decat sa va reamintim cu ce va asteptam. Jetcar, drift, concurs de accelerare, campioni si showmani, babysitting, jocuri, strand, mancare, bautura si fotbal...toate intr-un singur loc, Aeroportul International Satu Mare, timp de doua zile: 3 si 4 iulie...numai la Satu Mare!

Partenerul Principal al evenimentului este Opel West Satu Mare, masina oficiala a evenimentului este noul Opel Astra. Parteneri oficiali: energizantul Kalaschnikow, uleiuri si lubrifianti Mobil 1 prin Lubexpert; evenimentul este asigurat de Omniasig, anvelope de la Ger-Bog, iar distractia pentru toata familia este oferita de Strandul Termal Carei. Partenerul logistic al evenimentului este reteaua A-Car Romania. Partenerul media al evenimentului este 4Tuning.ro, organizatorii sunt AutoSportClub Satu Mare si DragRacing Hungary.

Intra pe forum sa vezi mai multe detalii despre cursa de la Satu Mare si cum te poti inscrie!

Distribuie pe Facebook
mai multe