Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania

Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania
Multiplu campion european la drift, o personalitate care fara doar si poate nu mai are nevoie de vreo prezentare, Adam Kerenyi va fi prezent pe pista la Drift Grand Prix of Romania. Inainte de a porni la drum, Adam si-a facut timp sa ne povesteasca cu ce ganduri si asteptari vine la cea mai mare competitie europeana de drift organizata vreodata in Romania.
Distribuie pe Facebook
4Tuning: Cum te simti acum ca Drift Grand Prix este atat de aproape? Practic, vorbim despre cel mai mare eveniment de acest gen organizat vreodata in Romania
Adam Kerenyi: E o mare bucurie sa particip la acest eveniment alaturi de cei mai talentati drifteri europeni. Numarul lor e de-a dreptul impresionant!

4Tuning: Care este, dupa parerea ta, cea mai mare provocare pentru un pilot intr-o asemenea competitie?
Adam Kerenyi: E greu de zis .. cea mai mare provocare este cu siguranta faptul ca nu avem suficiente informatii despre tacticile celorlalti drifteri din competitie, faptul ca acum se intalnesc in premiera nume sonore nu inseamna decat un singur lucru: oricine poate face o figura frumoasa.

4Tuning: Iti place circuitul? Ce parere ai despre faptul ca e chiar in centrul Bucurestiului?
Adam Kerenyi: Nu pot decat sa sper ca acest circuit va fi perfect pentru masina mea si ca, avand toate setarile potrivite, vom atinge un nou nivel de performanta. Un circuit in oras este intotdeauna o provocare si, totodata, un loc unic pentru competitii. Cu siguranta va fi distractiv.


4Tuning:Cum iti surade ideea unor battle-uri cu drifteri de top pe care nu i-ai intalnit vreodata pe un circuit?
Adam Kerenyi: Sa concurez impotriva unor oponenti straini a fost dintotdeauna o provocare, dar - ca intotdeauna!, puteti fi siguri ca voi lupta pana la final.


4Tuning: Cu ce ganduri vii la Drift Grand Prix?
Adam Kerenyi: Sper sa ne distram, sa avem vreme buna, o competitie pe cinste si ca publicul, drifterii si organizatorii vor fi fericiti la sfarsitul celor trei zile!


4Tuning: Fanii din Romania asteapta cu nerabdare reintalnirea cu tine. Doresti sa le trasmiti ceva?
Adam Kerenyi: Intotdeauna e o bucurie sa concurez in Romania. Potrivit feedback-ului pe care il primesc constant, cei mai mari fani sunt din Romania - asta imi da intotdeauna putere sa duc drifturile la un alt nivel, pentru ei!




Va asteptam pe 21-23 octombrie la Drift Grand Prix of Romania in fata la Casa Poporului!


Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania

Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania

Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania

Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania

Mai multe despre Adam Kerenyi si masina sa aici

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Adam Kerenyi vine la Drift Grand Prix of Romania
mai multe