Eurotrip: documentarul de o ora despre lumea driftului european

Eurotrip: documentarul de o ora despre lumea driftului european
Filmul Eurotrip 2014 este despre campionatul european Drift Allstars si tot ce se petrece in spatele actiunii. Masini de drift de sute de cai putere, viteza si adrenalina, totul intr-un singur documentar de o ora.
Distribuie pe Facebook

Driftul a inceput sa ia amploare in Romania incepand cu anul 2006, adica acum mai bine de 8 ani. Noi am realizat primul campionat national de drift si am reusit sa aducem in tara competitii internationale. Ulterior, driftul la nivel national a inceput sa creasca si exista si acum campionate nationale, dar si piloti romani experimentati care participa dincolo de granitele Romaniei la curse dedicate acestui sport spectaculos.

Filmul intreg Eurotrip este un documentar realizat impreuna cu Drift Allstars care isi propune sa arate lumii ce inseamna driftul din Europa. Asa ca au pregatit o ora de senzatie, adrenalina si viteza de la etapele Drift Allstars de pretutindeni, imagini cu sesiunile de antrenamente de drift, pregatirile masinilor dar si parerea pilotilor despre acest sport. Asadar, daca iubesti driftul, ia-ti o ora libera si urmareste fiecare minut ce urmeaza!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2014