FOTO - Galeria oficiala KOE Cluj 2010

Nimic nu exprima mai bine atmosfera si emotia de la King of Europe Cluj 2010 decat un set de poze. Ba nu, am gresit - cel mai bine simti driftul de la fata locului, spectator sau participant. Insa daca nu ai fost acolo, pentru tine am facut galeria foto oficiala a evenimentului. Masini, atmosfera, echipe, show si adrenalina, toate sunt acum, aici. Enjoy!
Distribuie pe Facebook

O galerie foto completa te pune in atmosfera de la Cluj, de la King of Europe. Poti vedea ATMOSFERA de la King of Europe, publicul care asteapta nerabdator, pilotii care se pregatesc, echipele foto care isi curata lentilele si multe alte momente interesante ce au participat la o atmosfera extraordinara.

Tot aici, o galerie foto referitoare la DRIFT, tot ce inseamna masini, piloti, evolutiile acestora, mansele de concurs sau micile probleme tehnice. Totul, de la A la Z, prin fotografii, pentru tine.

O galerie mult asteptata, cea de la sectiunea TUNING SHOW. Un set de poze spectaculoase cu toate masinile expuse si firmele din spatiul de expozitie. Masini care au castigat in cadrul concursului de Tuning, cu exterior, interior, jante speciale sau sisteme audio.

Enjoy!

Distribuie pe Facebook
mai multe