Interviu cu Walton Smith, participant la Drift Grand Prix of Romania

Interviu cu Walton Smith, participant la Drift Grand Prix of Romania
Inca un participant de elita din Irlanda, Walton Smith, va concura in week-endul 21-23 octombrie la Bucuresti, in cadrul Drift Grand Prix. Ce este foarte interesant, e masina lui, un Subaru Impreza cu motor de... Skyline, ce produce 550cp. Iata un interviu realizat de cei de la Drift Allstars cu Walton Smith.
Distribuie pe Facebook
In decursul interviului, Walton Smith spune cateva cuvinte despre masina lui de concurs, un Subaru Impreza realizat de cei de la Jap Performance. Chiar daca initial masina era una cu tractiune integrala, acum este doar cu RWD. Motorul este unul de 2.5 litri, de pe un Nissan Skyline, la fel si transmisia.

Walton Smith mai spune ca este la prima lui runda cand conduce aceasta masina, pentru ca a lipsit la prima etapa din Campionatul Drift Allstars, dar se intelege cu masina destul de bine. Walton mai spune cateva cuvinte despre sponsorii sai si se pregateste de restul etapei de la Sunderland.

Pe Walton Smith, alaturi de multi alti piloti de top, il veti putea admira la Drift Grand Prix of Romania, pe 21-23 octombrie, la Bucuresti!

Interviu cu Walton Smith

Distribuie pe Facebook
mai multe