Record national de burnout, la KOE Cluj!

Record national de burnout, la KOE Cluj!
In acest weekend masinile participante la a doua etapa a Campionatului European de Drift King of Europe o iau razna! PREMIERA IN ROMANIA - peste 25 de masini vor incerca sa doboare recordul national de burnout simultan!
Distribuie pe Facebook

Dupa ce la Timisoara aproximativ 15 masini au facut burnout simultan, in acest weekend se va incerca doborarea recordului national - chiar la Cluj Napoca! Toate masinile participante - 25 la numar, vor scoate fum din cauciucuri timp de 10 secunde pentru a inregistra un nou record national.

Ai impresia ca e usor sa faci burnout? Intr-un spatiu restrans, cu masina pe loc, nu e chiar asa de usor... Trebuie o tehnica speciala, pe care soferii masinilor cu tractiune spate si-au insusit-o de-a lungul timpului. O jonglare rapida, cu piciorul de pe frana pe acceleratie si o debreiere rapida a ambreiajului face ca un burnout sa devina eficient cand masina sta pe loc, iar rotile se invart.

Explozii controlate la Polus Center!

Care sunt urmarile unui burnout colectiv? Explozii de anvelope, ce se transforma in fum alb, urcand usor in adierea vantului, spre cer... Va iesi mai mult fum decat dupa bombardarea Berlinului, vor exploda mai multe cauciucuri decat a vazut vreodata Clujul iar motoarele masinilor isi vor intepeni turometrele in zona rosie!

La acest record national de burnout se mai adauga si demonstratiile pilotilor de drift, care vor avea momente de show pentru public. Cerculete in jurul unei domnisoare sexy? Clar! Cerculete in tandem in jurul altei domnisoare si mai sexy? Checked! Cat despre finalizare... am scris mai sus. Explozii controlate de cauciucuri nevinovate, mai ceva ca la debarcarea din Normandia.

Vino si tu la Polus Center si fii de fata la doborarea recordului national de burnout, poate cel mai spectaculos record din Romania!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2010