Stunt-ride la Drift Grand Prix cu Raptowny, cel mai tare cascador din Polonia

Stunt-ride la Drift Grand Prix cu Raptowny, cel mai tare cascador din Polonia
Cu siguranta il stiti pe Raptowny, cascadorul cu creasta, asa cum e el identificat in toata Europa. Si daca Bucurestiul se va acoperi de fum din cauciucuri la Drift Grand Prix of Romania, de ce sa nu ne bucuram si de ceva burnout dintr-o roata de motocicleta? Sau de niste cascadorii periculoase pe o singura roata, care te vor lasa cu gura cascata?
Distribuie pe Facebook

Cine este Raptowny? Il cheama Hubert Dylon si este un rider din Polonia nascut in 1978. Hubert a debutat in 2004 ca si rider profesionist, participand de atunci si pana in prezent la foarte multe eveniment si competitii moto.

Stunt-ride la Drift Grand Prix cu Raptowny, cel mai tare cascador din Polonia

Chiar daca si-a inceput de tanar pasiunea pentru motociclete, abia in 2002 s-a decis ca vrea sa se specializeze in Streetbike Freestyle. Hubert a inceput sa faca astfel de cascadorii cu o motocicleta Kawasaki ZX7R, dar si-a dat seama ca un astfel de sport este costisitor, mai ales ca motorul suferea mereu pagube majore...

Cativa ani mai tarziu, Hubert s-a alaturat unui grup de stunteri care au facut istorie in Polonia, Lublin Kamikaze Squad. De la acestia a invatat repede tot felul de trucuri in arta manuirii motorului. Acestea l-au ajutat sa devina in scurt timp unul dintre cei mai buni rideri de Stunt din Polonia. Si confirmarea a venit in 2004, cand Hubert a obtinut locul 1 in competitii. In plus, tot in 2004, Hubert a reusit sa depaseasca recordul de mers pe roata din fata a motocicletei, cu un Yamaha R1: 201 metri de stoppie!!!

Stunt-ride la Drift Grand Prix cu Raptowny, cel mai tare cascador din Polonia

Raptowny a devenit in ultimii ani, intre 2004 si 2011, cel mai bun stunt-rider al Poloniei. Iar CV-ul de mai jos spune tot!

- locul 1 la 2006 ExtremeMoto
- locul 2 la 2006 Moto Extreme Show Bednary
- locul 5 la Millennium 2006 European Stunt Competition Kaunas ( Lituania )
- locul 3 la 2007 Extreme Moto Warsaw
- locul 4 la 2008 Extreme Moto Warsaw
- locul 1 la 2008 Stunt Gp Bydgoszcz stoppie Competition
- locul 5 la 2009 Extreme Moto Warsaw
- locul 4 la 2009 Stunt GP Bydgoszcz
- participant 2010 Ungaria
- participant 2010 Anglia
- participant 2010 Stunt GP
- participant 2010 Extreme Moto


Il vei putea admira pe Raptowny facand cascadoriile sale senzationale la Drift Grand Prix of Romania! Alaturi de el, vor face spectacol mai multi rideri din Romania! Pregateste-te pentru un show incendiar facut de motocicletele de Stunt-Ride!


Stunt ride Raptowny



Distribuie pe Facebook
mai multe