Porcisteanu, Campionul national de raliuri, vine la Drift Grand Prix of Romania

Porcisteanu, Campionul national de raliuri, vine la Drift Grand Prix of Romania
Dupa ce a obtinut titlul de Campion National al Romaniei, Valentin Porcisteanu promite o noua demonstratie de zile mari. Mai exact, pilotul argesean va opri la sfarsitul acestei saptamani la Drift Grand Prix of Romania, unde pasionatii de motorsport sunt asteptati sa vina intr-un numar cat mai mare.
Distribuie pe Facebook

Au mai ramas doar trei zile pana la debutul mult-asteptatului Drift Grand Prix of Romania, eveniment ce aduna sub acelasi cer intreaga suflare a lumii auto - din Romania pana in Irlanda si chiar Australia.

Campionul national de raliuri vine la Drift Grand Prix of Romania

Pe langa locatie - care se anunta a fi una extrem de speciala (si aici ne referim la Casa Poporului), organizatorii promit si un show pe cinste, in lista cu ingrediente principale aflandu-se picanterii precum drifting, stunt riding, cascadorii periculoase si nu numai. De asemenea, nu vor fi dezamagiti nici iubitorii masinilor modificate sau adeptii fenomenului car-audio.

Dar vestile bune par sa nu se opreasca aici. Desi competitia de drift se anunta a fi atractia principala pentru majoritatea celor prezenti, privirile spectatorilor urmeaza a fi incantate si de o demonstratie incendiara, promisa de insusi Valentin Porcisteanu - noul Campion National al Romaniei. Demonstratia de la Drift Grand Prix of Romania va fi oferita de Prista Oil, sponsorul principal al campionului, si va avea loc vineri, pe data de 21 octombrie, incepand cu orele 16. Programul celorlalte demonstratii va fi anuntat ulterior.

Vali Porcisteanu ne incanta privirile la Drift Grand Prix of Romania

Drept umare, Drift Grand Prix of Romania va gazdui o lista (aproape) interminabila de 'celebritati' din lumea auto sau, altfel spus, de campioni din toate competitiile cu motor.

Drift Grand Prix of Romania se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie - pe circuitul de la Casa Poporului, si nu exista nici o scuza sau vreun motiv pentru a rata un eveniment de o asa mare amploare.

Video Porcisteanu - Prista Oil

Distribuie pe Facebook
mai multe