BBC nu isi permitea sa il piarda pe Clarkson, recunoaste un fost sef al postului de televiziune

BBC nu isi permitea sa il piarda pe Clarkson, recunoaste un fost sef al postului de televiziune
  • BBC a gresit cand l-a concediat pe Jeremy Clarkson
  • Fostul director general al postului britanic a declarat ca prezentatorul era un tezaur pe care BBC nu putea sa-l piarda
  • Clarkson, Hammond si May filmeaza deja pentru noul show de la Amazon, intitulat The Grand Tour
Distribuie pe Facebook

Fostul director general al postului britanic de televiziune a dezvaluit recent ca faptul ca l-a concediat pe Jeremy Clarkson a fost cea mai mare greseala facuta de cei de la BBC.

Jeremy Clarkson este un jurnalist care de-a lungul carierei sale si-a facut o multime de fani, dar si o multime de contestatari. Da, cateodata metodele sale nu erau cele mai alese, da, era arogant, da, comenta uneori aiurea, da, injura si jignea, dar mai presus de acestea, nu trebuie trecuta cu vederea contributia pe care si-a adus-o in emisiunea Top Gear.

Impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Richard Hammond si James May, si desigur ajutati de echipa din spatele camerelor, trio-ul perfect a reusit sa aduca Top Gear pe niste culmi pe care nu spera nimeni niciodata ca va ajunge.

Din pacate, totul s-a terminat intr-o maniera mai putin frumoasa, cu scandalul iscat de faptul ca Jeremy l-a lovit pe un producator al emisiunii. Clarkson a fost dat afara, si a plecat la americanii de la Amazon, iar alaturi de el au plecat si ceilalti doi prezentatori si o parte a echipei.

In locul lor a fost adusa o trupa condusa de Chris Evans, dar in lumina mai multor evenimente recente, acestia nu au reusit nici macar sa se apropie catusi de putin de nivelul fostei emisiuni. Totul a culminat cu demisia lui Evans, iar acum restul echipei este asteptata sa se intoarca pe platourile de filmare in luna urmatoare.

Intre timp, Clarkson, Hammond si May se pregatesc pentru un alt show auto intitulat The Grand Tour, ale carui filmari au si inceput deja.

Acum, la cateva luni bune de la episodul scandalului, Mark Thompson, fostul director general al BBC, in prezent CEO al New York Times Company, a vorbit pentru prima data despre Clarkson. Acesta sustine, printre altele, ca, concedierea lui Clarkson nu fost nici pe departe cea mai decizie luata de conducerea postului britanic de televiziune.

"Clarkson poate fi un individ mereu dezaprobator. Si spun asta ca prieten al lui. Nu cred ca oamenii au voie sa isi loveasca colegii de munca. Si este greu sa-i pastrezi dupa ce fac asta. Dar trebuie sa spun ca tocmai aceasta trasatura a sa, de om scapat mereu de sub control, era un tezaur pe care BBC nu putea sa il piarda," a spus Thompson.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 23 August 2016