Cea mai buna emisiune auto din lume aproape de final? Ce se intampla cu Clarkson si compania

Cea mai buna emisiune auto din lume aproape de final? Ce se intampla cu Clarkson si compania
  • The Grand Tour a terminat cel de-al doilea sezon
  • Echipa a inceput filmarile pentru cel de-al treilea
  • Amazon nu a reinnoit vreun contract pana in acest moment
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii aparute in presa, emisiunea The Grand Tour va fi incheiata dupa cel de-al treilea sezon. In urma cifrelor inregistrate de primele doua sezoane, acesta a fost desemnat cel mai bun show auto din lume.

Cu totii stim scandalul izbucnit in urma cu trei ani, atunci cand celebrul prezentator Jeremy Clarkson a lovit un producator al emisiunii Top Gear. In acelasi an, britanicul si cei doi co-prezentatori (James May si Richard Hammond) au batut mai apoi palma cu americanii de la Amazon pentru o noua emisiune auto.

The Grand Tour a debutat cum nu se poate mai bine, cu cifre impresionante, feedback pozitiv si cu recorduri de vizionari pentru platforma online fondata de miliardarul Jeff Bezos. Chiar si asa, unii fani au avut de obiectat in privinta a doua segmente din emisiune, respectiv pilotul de teste poreclit "The American" si "Celebrity Brain Crash".

Pentru cel de-al doilea sezon, producatorii au renuntat la cele doua parti, inlocuindu-le cu unele mai apreciate de critici. Astfel, popularitatea emisiunii a continuat sa creasca iar intreaga echipa s-a putut apuca linistita de filmarea celui de-al treilea sezon, ultimul potrivit contractului initial semnat de Clarkson & Co.

Toata lumea se intreaba acum ce se va intampla dupa acest moment. Un raspuns vine din partea publicatiei The Daily Mail, care sustine ca emisiunea The Grand Tour nu va mai continua, in contextul in care Amazon nu a dat semne de prelungirea vreunui contract.

Jurnalistii britanici au mers mai departe si au precizat chiar ca celebrul Jeremy Clarkson ar fi in carti pentru ocuparea postului de prezentator al emisiunii "Vrei sa fii milionar?". Desigur, nici acesta si nici producatorul Andy Wilman nu au vrut sa comenteze situatia.

Totodata, o sursa apropiata show-ului The Grand Tour a declarat ca "Nimic nu sugereaza ca vor face inca un sezon. Nimeni nu a semnat nimic iar angajatii se intreaba ce se va intampla cu toata lumea dupa terminarea filmarilor."

Distribuie pe Facebook
mai multe