Chiar daca o multime de oameni au spus despre noul Top Gear ca este slab, Chris Evans vine cu contraargumente

Chiar daca o multime de oameni au spus despre noul Top Gear ca este slab, Chris Evans vine cu contraargumente
  • Primul episod din noul Top Gear a fost difuzat duminica
  • Internet-ul a explodat, oamenii spunand ca a fost slab
  • Chris Evans a prezentat cifre conform carora episodul a fost de fapt un hit
Distribuie pe Facebook

Dupa ce zilele trecute primul episod al noului Top Gear a fost difuzat la televizor lumea a sarit in sus spunand ca a fost foarte slab. Chris Evans, cu cifrele de partea lui, spune exact contrariul.

Facebook-ul si Twitter-ul au explodat zilele trecute chiar in timp ce primul episod al noului Top Gear rula la televizor. Cuvintele folosite nu au reflectat exact asteptarile producatorilor, mai multi fani spunand ca a fost slab, plictisitor, sau ca unii dintre prezentatori nu au nicio treaba cu asa ceva.

Mai mult decat atat, in urma diferitelor sondaje, a reiesit ca mai mult de 24% din cei care au urmarit episodul, i-au dat nota 1 din 10, semn ca lumea inca nu a uitat trio-ul perfect.

Chris Evans, unul dintre prezentatorii show-ului de pe BBC2, a venit ieri cu cifre care aratau ca primul episod s-a bucurat de 23% share, cu 12% mai mult decat primele episoade ale seriilor trecute cand la carma se aflau Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Intr-o serie de tweet-uri, Evans insista ca acestea sunt datele. Un lucru e sigur, lumea nu schimba canalul in pofida parerilor, pe iPlayer atingand 1.1 milioane de vizionari.

Noi am spune ca aceste cifre denota faptul ca lumea a fost mai mult curioasa sa vada cu ce au venit nou Evans&Co, iar testul adevarat va veni dupa al doilea sau al treilea episod.

Replica fostilor prezentatori va veni sub forma noului show intitulat "The Grand Tour" care va fi difuzat pe Amazon Video incepand cu toamna anului 2016.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2016