Chris Evans tocmai a plecat de la Top Gear. Anuntul facut pe Twitter

Chris Evans tocmai a plecat de la Top Gear. Anuntul facut pe Twitter
  • Chris Evans s-a retras din emisiunea Top Gear
  • Aceasta decizie vine dupa ce Matt LeBlanc a amenintat cu plecarea daca Evans mai apare in viitorul sezon
  • De cand a fost reinviata, emisiunea britanica a inregistrat mai multe esecuri
Distribuie pe Facebook

Prezentatorul noului Top Gear, Chris Evans, a anuntat printr-o postare pe pagina sa oficiala de Twitter ca paraseste emisiunea automobilistica.

Dupa ce show-ul care pe vremea cand era prezentat de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, era cel mai popular din lume, Top Gear a luat-o pe o panta descendenta odata cu debutul noului sezon.

Dupa ce trio-ul perfect a plecat la americanii de la Amazon, britanicii de la BBC au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a reinvia emisiunea. A fost adusa o noua echipa formata din Chris Evans, Matt LeBlanc, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan si Rory Reid, au fost facute unele modificari la circuitul de pe aerodromul Dunsfold, dar fara niciun succes.

Dupa primul episod, cifrele nu erau inca infricosatoare, dar dupa cel de-al doilea, au cazut in cap. Emisiunea britanica a inregistrat un numar foarte mic de vizionari, iar de atunci totul a inceput sa o ia la vale.

Saga a continuat cu rabufnirea lui Matt LeBlanc, care a amenintat cu plecarea daca Evans mai apare in sezonul urmator. Totul a pornit, se pare, de la comportamentul fostului prezentator de la Radio BBC2, care de multe ori a fost deplasat.

Rugile fanilor au fost ascultate azi, cand Evans a scris pe pagina sa de Twitter "Ma retrag de la Top Gear. Am dat tot ce am putut, dar uneori nu este de ajuns. Echipa este incredibila, le doresc tot binele din lume."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2016