Dupa adevaratul "Top Gear", se pare ca si lui "Fifth Gear" i s-a cantat prohodul

Dupa adevaratul "Top Gear", se pare ca si lui "Fifth Gear" i s-a cantat prohodul
  • Fifth Gear nu va mai avea niciun episod nou
  • Informatia a fost facuta publica de Tiff Needell
  • Emisiunea se confrunta cu o lipsa de fonduri
Distribuie pe Facebook

Intr-o postare pe reteaua de socializare Twitter, Tiff Needell prezentatorul emisiunii "Fifth Gear", a declarat ca show-ul nu va mai avea niciun episod nou si ca va disparea din peisaj.

O noua lovitura pentru fanii automobilelor. Dupa Top Gear, asa cum il stim, cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, o alta emisiune tv care pastra aceleasi standarde inalte ca si cea de la BBC, "Fifth Gear", este trasa pe linie moarta.

In postarea de pe Twitter, Tiff Needell a explicat ca episodul filmat vinerea trecuta este ultimul si ca toata problema ar fi inceput de la lipsa de fonduri. Cunoscutul om de televiziune britanic si singurul pe care Jeremy Clarkson l-a respectat, in afara de colegii sai, evident, a prezentat emisiuni inchinate automobilelor timp de 29 de ani.

Acesta a inceput la Top Gear, unde a ramas timp de 15 ani, pana in anul 2001, cand a venit la carma trio-ul perfect. Urmatorul pas a fost "Fifth Gear", iar acum, dupa 14 ani, recunoaste ca ii va fi greu sa nu mai aiba filmari in agenda sa.

Indragitul show britanic a luat nastere in anul 2002 la postul de televiziune Channel 5, unde a ramas in grila de programe pana in anul 2011. Apoi a fost pe rand preluat de Discovery, History si ITV4.

Alaturi de Needell, in echipa de prezentatori ai show-ului se mai gasesc Jonny Smith si Vicki Butler-Henderson, blonda care cu totii stim ca nu se teme niciodata de la datul unei masini de-a latul.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2016