Englezii de la BBC au hotarat. Asta va fi viitoarea echipa a emisiunii Top Gear

Englezii de la BBC au hotarat. Asta va fi viitoarea echipa a emisiunii Top Gear
  • Oficialii BBC au ales viitoarea echipa a emisiunii Top Gear
  • Prezentatorii principali vor fi Matt LeBlanc, Chris Harris si Rory Reid
  • Cel de-al 24-lea sezon va debuta pe micile ecrane anul viitor
Distribuie pe Facebook

Oficialii postului public de televiziune britanic BBC au hotarat intr-un final cine va prezenta emisiunea Top Gear anul viitor. Asa cum ne asteptam, aceasta este formata din Matt LeBlanc, Chris Harris si Rory Reid.

Primul sezon al noii emisiuni Top Gear a ajuns la final cu ceva timp in urma, iar cifrele nu au fost delo pe placul oficialilor postului britanic BBC. Inlocuirea lui Clarkson, Hammond si May a fost recunoscuta a fiind o greseala enorma, iar noua echipa nu a reusit sub nicio forma sa atinga performantele acestora.

Din cauza neintelegerilor, echipa a inceput incet incet sa se destrame, totul culminand cu plecarea lui Chris Evans, britanicul de la Radio BBC2 care a fost adus initial sa resusciteze bine-cunoscuta emisiune auto.

Totusi, nu toti s-au descurcat rau, iar fanii au punctat acest lucru de fiecare data cand au avut ocazia, de aceea decizia luata acum de BBC nu e o surpriza prea mare. Oficialii britanici au ajuns la concluzia ca Top Gear va fi prezentata in continuare de Matt LeBlanc, Chris Harris si Rory Reid, acestora alaturandu-se in anumite episoade Eddie Jordan,regina Nurburgring-ului, Sabine Schmitz, si desigur, The Stig.

Fostul actor din seria "Joey" si "Friends" a fost de acord sa fie vedeta principala a show-ului britanic pentru urmatorii doi ani, iar Patrick Holland, producator in cadrul BBC Two, s-a declarat bucuros de intoarcerea americanului.

Mark Linsey, director al BBC Studios, a sustinut ca "Matt a fost foarte popular in randul fanilor nostri, multumita umorului sau, caldurii si pasiunii evidente pentru masini si pentru show, de aceea sunt foarte bucuros ca a fost de acrod sa revina alaturi de noi."

Cel de-al 24-lea sezon al emisiunii Top Gear va reveni pe micile ecrane incepand de anul viitor, iar datorita faptului ca va rivaliza cu The Grand Tour, noul show al lui Clarkson, Hammond si May, ne putem astepta la cateva schimbari in ceea ce priveste formatul.

Distribuie pe Facebook
mai multe