Este oficial. Uite numele noului show prezentat de Clarkson, May si Hammond!

Este oficial. Uite numele noului show prezentat de Clarkson, May si Hammond!
  • Uite numele noului show prezentat de Clarkson, May si Hammond
  • Emisiunea de la Amazon Prime se va numi The Grand Tour
  • Fiecare episod este filmat intr-o locatie diferita
Distribuie pe Facebook

The Grand Tour. Acesta este raspunsul pe care cei ce se intrebau cum se va numi noua emisiune prezentata de James May, Jeremy Clarkson si Richard Hammond il cautau.

Dupa luni intregi de zvonuri si speculatii, astazi aflam in cele din urma numele viitorului show auto pe care James May, Jeremy Clarkson si Richard Hammond il vor avea la Amazon Prime.

Nu este Gear Knobs, asa cum toata lumea credea si, totodata, spera, ci... The Grand Tour. Motivul? Intr-adevar, ne va lua o buna perioada de timp pentru a ne obisnui cu el, insa exista un motiv pentru acesta.

Spre deosebire de perioada in care prezentau Top Gear, cele trei gazde vor strabate de-acum incolo lumea in lung si in lat pentru a testa masini de inalta performanta sau, de ce nu, normale.

Fiecare dintre cele 12 episoade - dintre care unul special, de Craciun - pe care Jeremy Clarkson le-a anuntat in cursul acestei zile prin intermediul unei platforme de social media vor fi astfel filmate in tari diferite.

Cand va debuta The Grand Tour pe micile sau marile noastre ramane inca un mister, cei de la Amazon Prime preferand sa se limiteze la a insera pe afisul noului show "toamna anului 2016".

Mult mai aproape de lansare este emisiunea rivala de la BBC, sezonul cu numarul 23 al seriei Top Gear fiind programat sa intre in scena chiar in ultima zi de duminica a lunii mai, in speta pe data de 29.

Dupa cum precizam si anterior, acesta se remarca in special prin echipa formata din sapte prezentatori, dintre care cei mai cunoscuti sunt Chris Evans, Matt LeBlanc si The Stig.

The Grand Tour

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2016