Pe HISTORY incepe o noua serie din Razboiul Transportatorilor

Pe HISTORY incepe o noua serie din Razboiul Transportatorilor
HISTORY este canalul numarul 1 in domeniul documentarelor in Romania. Acesta va transmite de asta seara a doua serie din Razboiul Transportatorilor. Premiera va fi astazi, la ora 22, si ii va avea in prim-plan pe consacratii transportatori, carora li se alatura doi noi.
Distribuie pe Facebook

HISTORY®, canalul numărul 1 pe nişa de documentare din România, va transmite, începând de astăzi, a doua serie din „Războiul transportatorilor”. Premiera seriei va avea loc în această seară, la ora 22:00, şi va aduna aceleaşi personaje devenite populare în rândul publicului din România, dar şi noi transportatori – Chris şi Robbie.

Razboiul Transportatorilor

Aflat la a doua serie pe HISTORY, “Războiul transportatorilor” urmăreşte câţiva antreprenori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cărăuşii tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în competitiva lume a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a prelua cele mai problematice încărcături.

Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online pentru transportatori independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele bizare, aceştia vor transporta orice dacă preţul e bun. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul său, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

Distribuie pe Facebook
mai multe