Prima filmare in studio a noului Top Gear nu a mers deloc bine. Chris Evans si-a iesit din fire

Prima filmare in studio a noului Top Gear nu a mers deloc bine. Chris Evans si-a iesit din fire
  • Prima filmare in studio a noului Top Gear nu a mers deloc bine
  • Chris Evans a tipat la cei din public, care nu i-au gustat glumele
  • Atat britanicul, cat si Matt LeBlanc au avut de furca cu replicile
Distribuie pe Facebook

Desi mai sunt doar 3 zile pana cand noua emisiune Top Gear isi va face debutul la TV, lucrurile nu par sa mearga bine nici pe ultima suta de metri dupa ce Chris Evans a rabufnit la prima inregistrare in studio.

Dupa binecunoscutul episod care a precedat plecarea trio-ului format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May la Amazon pentru a filma o noua emisiune auto numita "The Grand Tour", BBC-ul a incercat tot felul de variante pentru a invia Top Gear.

Prima data a fost cooptat Chris Evans, iar mai apoi au urmat, pe rand, Matt LeBlanc, Sabine Schimtz, Rory Reid, Chris Harris si Eddie Jordan. Cu atatea staruri ce putea sa iasa rau? Totul a inceput cand Evans a recunoscut ca nu poate sa conduca si sa vorbeasca in acelasi timp si a continuat cu intamplarea amuzanta cand a fost surprins vomitand pe marginea circuitului Laguna Seca dupa o tura de circuit cu Regina Nurburgring-ului, respectiv demisii la nivel inalt.

Te-ai gandi ca acum, in al doisprezecelea ceas, nu mai are ce sa se intample, dar s-ar putea sa te inseli. La prima filmare in studio, Chris Evans a facut mai multe gafe dupa ce Brad Pitt a abandonat, din motive inca nestiute, ideea de a fi primul invitat al noii emisiuni Top Gear.

Presiunea a apasat prea greu pe umerii prezentatorului britanic, el rabufnind atunci cand cei din public nu i-au gustat glumele, iar pe fundal se auzea doar efectul sonor care imita greierii. Acesta a inceput sa strige la toti sa nu isi mai tina mainile in buzunare si sa vorbeasca intre ei. Ba chiar a scapat si un cuvant urat... de 5 ori!

Mai mult de atat, lui Evans i-au trebuit 10 duble pentru a spune corect monologul de inceput. In aceeasi situatie a fost si colegul sau Matt LeBlanc, pe care il stiti din cunoscutul serial Joey, care a avut, de asemenea, de furca cu replicile.

Era de astept ca lucrurile sa nu mearga asa cum trebuie de la inceput, deoarece oricine ar fi venit in locul celor 3 ar fi avut o misiune aproape imposibila. Intrebarea este insa cata rabdare vor mai avea cei de la BBC.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2016