Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bucegi

Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bucegi
Proprietarii de Dacia Duster, reuniti in cadrul Asociatiei Club Duster, au organizat, in perioada 17-19 februarie 2012, prima reuniune de iarna a fanilor Duster. Peste 30 de persoane si 16 vehicule din Bucuresti, Ilfov, Arges, Valcea, Iasi au participat la aceasta intalnire care s-a tinut la Moroeni, in apropierea Parcului National Bucegi.
Distribuie pe Facebook
Alaturi de acesti fani Duster s-au aflat si cativa reprezentanti ai Clubului Duster 4x4 Everyone, din care fac parte angajati ai Dacia si ai Renault Technologie Roumanie, concurenti in Campionatul National de Off-Road.

Participantii au profitat de timpul placut si de zapada in exces din zona montana pentru a testa capacitatile propriilor vehicule. In prima parte a zilei de sambata, s-au intrecut in 'frumusetea' masinilor si intr-o cursa contra-cronometru pe traseu inchis si teren inzapezit. A doua parte a zilei a fost dedicata efectuarii unui traseu montan, in caravana. Destinatia aleasa a fost cabana Bolboci, situata la o altitudine de 1460 m, in Parcul National Bucegi. Drumul nu a fost lipsit de dificultati, traseul fiind strajuit de nameti si acoperit cu zapada care, cel mai adesea, masca damburi de gheata. Insa toate obstacolele au fost depasite fara emotii de caravana de Dacia Duster din care a facut parte si un vehicul Dacia Duster 4x2, echipat cu lanturi.

Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bucegi

Seara, castigatorii intrecerilor de peste zi au fost premiati cu accesorii specifice modelului - doua scuturi de motor din aluminiu, doua bare inox fata si doua cotiere. Ceremonia s-a incheiat cu o degustare de vinuri si cu un tort in forma de Dacia Duster, care a facut deliciul copiilor veniti la reuniune alaturi de parintii lor.
Duminica, prima parte a zilei a fost consacrata unui atelier sustinut de membrii Clubului Duster 4x4 Everyone. Marin Marian, team leader in competitii, si colegii sai le-au dezvaluit pasionatilor de off-road cateva dintre secretele pregatirii unui vehicul pentru competitii 'tot-teren', dificultatile pe care le-au intampinat la participarile din 2010 si 2011 la Transylvania Adventure Trophy sau in campionatul national de off-road 2011. De asemenea, ei le-au dat cateva sfaturi privind dotarea vehiculului pentru off-road si cum se utilizeaza corect accesoriile precum troliul, sufa, ochetul, cablurile de ancorare etc., cum pot folosi la maximum capacitatile Dacia Duster 4x4 pentru a iesi din diverse situatii dificile sau chiar periculoase. Vizionarea catorva inregistrari de la concursurile in care au fost implicati membrii clubului a fost edificatoare pentru audienta, care nu a ratat ocazia de a pune nenumarate intrebari.

Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bucegi

Reuniunea s-a incheiat in jurul pranzului, cu o fotografie de grup din care nu au lipsit vedetele reuniunii, Dacia Duster.
'Organizarea acestei Intalniri Nationale a fost o provocare pentru noi, cei 5 membri fondatori ai Asociatiei Club Duster, insa credem ca am raspuns asteptarilor participantilor si le-am oferit placerea unui week-end deosebit in care sa profite din plin, in cadru organizat si bine protejat de pericole, de capabilitatile Duster, precum si sa afle lucruri interesante despre acestea de la specialisti.
Toti participantii la intalnire sunt membri ai comunitatii forumduster.ro si ne-am bucura ca la urmatoarea editie, cea din vara 2012, sa avem alaturi de noi dusteristi cat mai multi cu care sa impartasim aceste momente deosebite.

Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bucegi

Atat forumul, cat si Clubul isi propun sa organizeze, in afara acestor intalniri nationale, si intalniri locale/zonale de week-end, in cadrul carora sa ne cunoastem intre noi si sa ne bucuram de aventuri de 'soft' off-road.

Toti cei interesati sa ne cunoasca si sa faca parte din comunitatea noastra sunt invitati sa ne scrie un e-mail la adresa narcis.costache@asociatiaclubduster.ro si sa ne viziteze on-line pe asociatiaclubduster.ro si forumduster.ro', a declarat Narcis Costache.

Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Bucegi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Intalnire Dacia Duster 2012
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2012