Rapper-ul 50 Cent se lasa de muzica si se apuca de...Top Gear?

Rapper-ul 50 Cent se lasa de muzica si se apuca de...Top Gear?
  • 50 Cent si-a exprimat dorinta de a lucra pentru emisiunea Top Gear
  • Rapper-ul american a spus ca ar salva cu siguranta show-ul automobilistic
  • Dupa demisia lui Chris Evans, BBC-ul a declarat ca emisiunea va continua cu cei 5 prezentatori
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu recent, bine-cunoscutul rapper american 50 Cent, pe numele sau adevarat Curtis Jackson, a declarat ca i-ar placea sa ocupe locul lasat de Chris Evans la Top Gear, si ca ar salva show-ul.

Toata lumea stie ca dupa plecarea celor trei prezentatori emisiunea britanica Top Gear nu a mai fost la fel. Au urmat cateva scandaluri rasunatoare, majoritatea dintre ele avandu-l in prim plan pe Chris Evans.

In urma cu o luna, prezentatorul de la Radio BBC2 si-a anuntat demisia din cadrul show-ului pe pagina sa oficiala de Twitter, iar britanicii au anuntat ca emisiunea va continua cu cei 5 prezentatori, Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid, Sabine Schmitz si Eddie Jordan, fara a mai angaja un om pe postul lasat liber de Evans.

In ciuda acestui fapt, 50 Cent a declarat ca pentru pretul potrivit, desigur, ar fi dispus sa umple acel loc. Rapper-ul si-a explicat dorinta spunand ca "Mi-ar face placere sa lucrez la Top Gear, cu siguranta as putea salva show-ul, dar i-ar costa. Nu este masina pe care sa nu o fi avut in toti acesti ani, iar colectia mea de masini este la fel de buna ca a celorlalti."

Jackson le-a dat britanicilor si un sfat, de aceasta data gratis: "Emisiunea nu mai este ce a fost de cand a plecat vechea echipa, iar daca nu se intoarce la acel nivel in curand nu va mai putea fi recuperata niciodata. Este un show pe care il poti urmari indiferent de tara din care esti."

Revenind la lucruri mai serioase, trebuie sa ii dam dreptate intr-un fel, deoarece cifrele sunt de partea rapper-ului. Daca primul episod a fost urmarit de un numar relativ mare de oameni, din pura curiozitate, cel de-al doilea a avut cifre atat de dezastruoase, incat a fost depasit la numarul de vizionari de o emisiune unde s-au prezentat o camera de filmat din anii 30 si un pumnal.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2016