The Stig a fost demascat din nou!

The Stig a fost demascat din nou!
  • Gordon Shedden este cel de-al treilea Stig
  • Scotian a fost demascat cu ajutorul unei masini de tuns iarba
  • Primul Stig a fost Perry McCarthy, acest rol revenindu-i apoi lui Ben Collins
Distribuie pe Facebook

Misteriosul personaj The Stig se pare ca a fost demascat pentru a treia oara! Publicatia britanica Daily Record sustine ca fanii Top Gear l-au identificat pe celebrul sofer in combinezon alb ca fiind pilotul de curse scotian Gordon Shedden.

Identitatea lui The Stig a fost mereu unul dintre cele mai controversate subiecte pentru fanii Top Gear, celebra emisiune de divertisment britanica. Michael Schumacher sau Lewis Hamilton au fost doar cateva dintre numele vehiculate ca s-ar afla in spatele combinezonului alb, insa BBC a facut tot posibilul pentru a-i ascunde identitatea celui care testeaza masini pe circuitul Top Gear din Surrey.

Cu toate acestea, identitatea primilor doi piloti s-a aflat! Primul Stig, in 2002 si 2003, a fost Perry McCarthy, un fost pilot de curse imbracat in combinezon negru. L-a inlocuit un coleg de breasla, Ben Collins, insa si el a fost dat afara dupa ce s-a laudat intr-o carte autobiografica ca el este misteriosul personaj.

Este cel de-al treilea Stig

Din 2010, un nou Stig se afla in spatele costumului cel alb. Pentru moment, indicile duc la pilotul de curse Gordon Shedden.

Potrivit Daily Record, fanii emisiunii l-au identificat pe scotian cu ajutorul unei masini de tuns iarba, o Honda Mean Mower de 50.000 de lire sterline, pe care Stig a testat-o in emisiune. Aceeasi masina pe care a avut-o in teste si Shedden, care concureaza pentru Honda Team Dynamics in Campionatul Britanic de Turisme. Scotianul a demonstrat ca masina de tuns iarba poate atinge viteze ametitoare de pana la 217 km/h.

Britanicii scriu si ca el are legaturi puternic cu prezentatorii Top Gear si cu membrii staff-ului.

Nu a negat cand a fost intrebat daca este el

Zvonurile ca el ar fi The Stig au fost intarite chiar de scotian, dupa raspunsul evaziv pe care l-a oferit reporterilor de la Sunday Mail: "Nu cred ca cineva poate sa spuna asta. Cred ca la sfarsitul zilei, este doar o persoana intr-un costum alb. Este mai mult despre mitul Stig, decat despre cine este cu adevarat. Este ca si cand ai incerca sa il cauti pe Mos Craciun, nu-i asa?".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2013