Un nou scandal invaluie noul Top Gear. De aceasta data se poate lasa cu concedieri

Un nou scandal invaluie noul Top Gear. De aceasta data se poate lasa cu concedieri
  • Un nou scandal izbucneste in noul Top Gear
  • Matt LeBlanc a amenintat ca pleaca daca Chris Evans este pastrat pentru sezonul 24
  • Actorul american a fost deranjat de comportamentul deplasat al colegului sau
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent scandal il are ca personaj principal pe Matt LeBlanc, care a amenintat cu plecarea daca Chris Evans mai ramane in cadrul show-ului Top Gear.

Desi cei de la BBC au facut tot posibilul pentru a reinvia show-ul Top Gear, se pare ca lucrurile merg numai pe dos. Dupa ce in primele doua episoade audienta a scazut dramatic, iar fanii au fost tot mai revoltati, lucrurile au inceput parca sa se miste in directia buna odata cu aparitia lui Chris Harris si Rory Reid.

Dar acum, la o luna de la debutul noii echipe de prezentatori, un alt scandal loveste noul Top Gear. Matt LeBlanc, unul dintre favoritii publicului, a amenintat ca va pleca daca Chris Evans va fi pastrat pentru sezonul 24.

Cum BBC a fost de acord sa il plateasca pe starul din Friends pentru doua sezoane, britanicii vor trebui sa aleaga intre LeBlanc si Evans.

Americanul a fost deranjat de comportamentul grosolan al colegului sau, iar acum intrebarea de pe buzele tuturor este "Cine va ramane si cine va pleca?"

Presa britanica mai scrie si ca Evans este gelos pe atentia si pe laudele primite de Chris Harris si Rory Reid, refuzand sa ii incurajeze. Mai mult de atat, fostul prezentator de la BBC Radio 2 isi petrece timpul cu alti oameni, pastrand distanta fata de colegii sai in pauzele dintre filmari.

In era Clarkson, Top Gear a fost cel mai popular show din lume avand in 2015 o audienta globala de 350 de milioane de vizualizari, cifre la care in noua configuratie, nici nu se poate visa.

Distribuie pe Facebook
mai multe