Un site auto a calculat cat ar costa o calatorie la fel ca in Top Gear Special

Un site auto a calculat cat ar costa o calatorie la fel ca in Top Gear Special
  • Calatoria prin India a costat 29.710 lire
  • Episodul special de Craciun, 27.744 lire
  • Oricine poate reface calatoriile din episoadele speciale
Distribuie pe Facebook

Cei de la Car Leasing Made Simple, o companie englezeasca, au facut un calcul pentru doua din cele mai cunoscute episoade speciale Top Gear. Mai exact, India si Middle East, care au avut loc de Craciun. Se pare insa ca doritorii care ar vrea sa parcurga exact acelasi itinerariu cu exact aceleasi masini nu ar plati sume exorbitante.

Chiar daca ultimele episoade de Top Gear realizate in formula consacrata formata din Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond vor fi difuzate pe 28 iunie, moment in care emisiunea celebra asa cum o stim noi va lua sfarsit, fara indoiala ca fanii acestui show auto vor tine minte fara indoiala episoadele speciale. Acestea sunt episoade care sunt filmate intr-o singura locatie si in care, de obicei, toti cei 3 prezentatori conduc cate o masina (sau scuter) avand ca scop o destinatie anume.

Asa cum s-a intamplat si la episodul special din Romania, cele filmate in India sau in Orientul Mijlociu au fost si ele indragite de publicul larg si au ramas in istorie. Site-ul englezesc Car Leasing Made Simple a facut niste calcule pentru cei care vor sa calce pe urmele celor 3 temerari. De exemplu, cine vrea in formula de 3 oameni sa o ia pe urmele celor 3 prezentatori intr-o calatorie similara prin India, la bordul unor automobile similare, adica Rolls-Royce, Jaguar si MINI, cu toate cheltuielile incluse, trebuie sa plateasca un total de 29.710 lire sterline.

In schimb, cine vrea sa urmeze prezentatorii prin Orientul Mijlociu, asa cum au facut-o in emisiunea speciala de Craciun in care il cautau pe Baby-Jesus, la volanul unor cabriolete precum Fiat, BMW sau Mazda, cu tot cu hotel, cheltuieli si asigurari, dar si cu masinile incluse, trebuie sa plateasca 27.744 lire. Problema este ca fiecare trebuie sa-si organizeze singur plecarea, deoarece acest site nu este unul de turism ci doar unul de... calcule. Asadar, daca vrei sa mergi pe unde au calcat Jeremy, Richard si cu May, ia-ti inca 2 prieteni, cumparati-va aceleasi masini si drum bun!Top Gear Specials

Distribuie pe Facebook
mai multe