5 motive pentru care trebuie sa participi la Cars & Coffee Romania

5 motive pentru care trebuie sa participi la Cars & Coffee Romania
  • 50 de masini participante
  • Prima editie a fransizei oficiale C&C
  • Participarea este cu inregistrare
Distribuie pe Facebook

Mai sunt doar cateva zile pana la prima editie oficiala de Cars & Coffee Romania. Pe 21 octombrie, cele 50 de masini participante se vor da pe circuitul Motorpark, acolo unde le poti admira si poti face si tu parte din fenomenul Cars & Coffee.

Ziua de 21 octombrie va fi una plină de adrenalină și multă, multă voie bună pentru pasionații de mașini exclusiviste. Iată aici câteva motive pentru care nu ai voie să ratezi vestitul eveniment Cars & Coffee, care ajunge toamna aceasta și în România.

- Circuitul Motorpark de la Adâncata este cel mai nou circuit auto din Sud-Estul Europei și pe el va avea loc cursa Cars & Coffee, de care tu și prietenii tăi vă puteți bucura, simțind adrenalina și admirând frumusețile pe 4 roți împreună cu noi!
- Știm că ești un pasionat adevărat, iar echipa Cars & Coffee nu plănuiește să te dezamăgeasca! Mașinile prezente pe 21 octombrie sunt unele deosebite pe care nu le vezi des în viața de zi cu zi.
- Prima ediție a evenimentului ar fi incompletă, credem noi, fără Best Car of the Show! by Ceramic Pro. Metoda prin care va fi aleasă cea mai impresionantă mașină a evenimentului este prin tine și votul tău.
- Când ne-am gândit ce au în comun adrenalina, mașinile exclusiviste și oamenii pasionați, am ajuns la un numitor comun neașteptat: o cafea preparată de specialiști. Echipa Cars & Coffee s-a gândit la acest detaliu, iar cei de la Contego Cafe ne vor onora cu prezența (și espressoarele) lor. Dacă ești un iubitor de cafea, nu ezita să treci pe la ei!
- Pentru că știm că pasiunea ta pentru mașini nu are margini, echipa Cars & Coffee a lansat un give-away. Detalii găsești pe pagina de Facebook: Cars & Coffee România. Fie că ești spectator sau vii cu propria mașină, avem pregătite pentru tine premii oferite de Michelin și DCM Design!

Dacă vrei să fii parte a poveștii Cars & Coffee România admirând mașinile la Motorpark România pe 21 octombrie sau vrei să participi cu mașina ta, nu uita să te înregistrezi pe: https://cars.coffee/en/find-events/cars-and-coffee-romania-2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2017