AlfaFest, Festivalul National AlfaClub Romania, Tulcea, 07-09 Iunie

AlfaFest, Festivalul National AlfaClub Romania, Tulcea, 07-09 Iunie
  • Evenimentul are loc in acest week-end
  • Sunt asteptate peste 50 de automobile Alfa
  • Evenimentul este sponsorizat de Michelin
Distribuie pe Facebook

Dupa Oradea, Brasov, Suceava sau Sighisoara, a venit randul judetului Tulcea sa gazduiasca cea de-a noua editie a Festivalul National AlfaClub Romania, ce va avea loc intre 07 si 09 iunie. Aici se vor aduna automobile italienesti Alfa din toate colturile Romaniei.

CITESTE SI: CELE MAI TARI 10 AUTOMOBILE ALFA ROMEO FABRICATE VREODATA!

Timp de trei zile, posesorii pasionati de Alfa Romeo din Romania vor avea parte de o experienta unica , in care frumusetea, stilul, design-ul si sportivitatea se vor imbina perfect.

Sambata, 07 iunie, aeroportul Delta Dunarii va fi, timp de 3 ore, gazda unei competitii de indemanare la finele careia cei mai priceputi alfisti vor fi premiati cu vouchere valorice oferite de Italoparts si Globasig.

Ziua de duminica le va oferi participantilor posibilitatea de a descoperi frumusetile ascunse ale judetului Tulcea. Pe parcursul unui tur de aproximativ 200 km, dincolo de peisaje de exceptie, ei vor intalni in drumul lor singura cetate medievala din Dobrogea, Cetatea Enisala, si doua dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra, Manastirea Celic-Dere si Manastirea Saon.

In ultima zi a festivalului, coloana AlfaFest va parcurge drumul Murighiol-Tulcea, avand ca destinatie Piata Civica, unde masinile se vor alinia pentru un Concurs de Eleganta. Cea mai frumoasa Alfa va fi premiata de Michelin cu un set de anvelope.

La editia de anul acesta sunt asteptate peste 50 de reprezentante ale marcii si mai bine de 100 de participanti.

Despre AlfaClub.
Cu peste 5000 de membri pe forum si peste 7000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de 9 ani, locul de intalnire al pasinatilor de Alfa Romeo.

Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locatii ce ar face orice pasionat de masini sa tresara, si dupa 6 evenimente AlfaFest nationale, Festivalul AlfaClub Romania din 2012 si 2013 a atras pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia si Slovenia.

"Pentu ca am fost inventati sa traim din sentimente iar Alfa Romeo a creat un mijloc de a le pune in miscare"

AlfaFest 2014

AlfaFest 2014

AlfaFest 2014

AlfaFest 2014

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze AlfaFest 2014
mai multe