Anvelope si muzica buna: Firestone Music Tour revine pentru a treia vara consecutiv

Anvelope si muzica buna: Firestone Music Tour revine pentru a treia vara consecutiv
  • Evenimentul tine intre iunie si august
  • Prima tara cu festival este Spania
  • Rock en Seine, 25-27 august in Franta
Distribuie pe Facebook

La inceputul acestei veri, in mai multe orase din Europa, se desfasoara un festival de muzica sustinut de Firestone. Totul i se datoreaza fondatorului companiei de anvelope, Harvey Firestone, care a realizat in 1928 Voice of Firestone.

În această vară, Firestone aduce laolaltă muzicienii şi iubitorii de muzică la şapte festivaluri de muzică organizate în Europa.1

Bucură-te de festival

Cu atât de multe limbi diferite vorbite pe întregul continent, muzica este una dintre limbile care are puterea de a reuni oameni din diferite ţări şi culturi. Firestone Music Tour asigură brandului Firestone posibilitatea de a se conecta cu iubitorii de muzică din întreaga Europă prin experienţe muzicale autentice. Aceştia sunt oameni de toate vârstele care împărtăşesc aceleaşi valori ca Firestone şi îşi doresc să trăiască viaţa la maxim. Fanii pot veni la standul Firestone pentru a descoperi muzică nouă, pentru a se bucura de spectacole live şi pentru a se distra cu prietenii lor. Totodată, vor găsi aici scena Firestone şi van-ul de karaoke şi alte activări.

Scena Firestone oferă artiştilor, formaţiilor şi DJ-urilor posibilitatea de a participa la un festival european important. Atmosfera relaxată permite acestor muzicieni să interacţioneze direct cu un publicul.

Pe lângă transportul marca Firestone, pauzele de alimentare şi cadouri, iubitorii de muzică se pot bucura de autobuzul renovat VW, unde pot asculta şi cânta melodiile lor preferate de karaoke. Fotografiile şi filmuleţele înregistrează câte două minute de faimă pentru fiecare participant.

Firestone Music Tour

Drumul către scena principală

În această primăvară, Firestone îşi extinde iniţiativa în Franţa, Germania, Polonia şi Italia. Proiectul a început acum doi ani în Marea Britanie cu scopul de a găsi şi susţine muzicienii locali care performează pe scena principală. Cei mai buni artişti de la spectacolele de talente locale primesc recompense care variază de la sesiuni de înregistrare şi coaching profesionist, până la un concert susţinut la The Firestone Stage, în cadrul unui important festival european.

În Spania, Firestone organizează concerte cu artişti spanioli în mai multe oraşe din ţară. Cunoscute sub numele de “Ruta Firestone”, aceste evenimente sunt organizate fără niciun cost de intrare, invitaţiile regăsindu-se exclusiv pe site-ul campaniei Firestone Music Tour şi prin intermediul reţelelor sociale.

Aşa cum anvelopele vin în sprijinul participanţilor la trafic, aşa şi Firestone susţine tinerele talente în drumul către scena principală.

Muzica este în AND-ul brandului Firestone

“Susţinerea talentelor muzicale este adânc înrădăcinată în ADN-ul Firestone. În 1928, fondatorul Harvey Firestone a reunit muzicieni şi iubitori de muzică la Voice of Firestone, care a oferit muzicienilor cunoscuţi şi mai puţin cunoscuţi o scenă pe care să cânte şi un public pe care să-l încânte. Acest spectacol a fost primul program de radio sponsorizat şi a devenit rapid cea mai de succes emisiune de divertisment de atunci”, afirmă Kasia van Balen, Brand Manager Firestone, Bridgestone Europa.

Alătură-te turului

Cea de-a treia ediţie Firestone Music Tour va aduce mai multă distracţie, mai multe amintiri şi mai multă muzică! Urmăreşte turul pe Facebook, Instagram şi YouTube, descoperă video-ul teaser şi află mai multe pe www.musictour.firestone.eu!

Firestone Music Tour

Distribuie pe Facebook
mai multe