Cars & Coffee ajunge in Romania! Primul eveniment oficial are loc pe 21 octombrie

Cars & Coffee ajunge in Romania! Primul eveniment oficial are loc pe 21 octombrie
  • 21 octombrie, data evenimentului
  • Vor fi 50 de automobile performante inscrise
  • Sesiune pe circuitul de Motorpark
Distribuie pe Facebook

Evenimentul oficial Cars & Coffee Romania este aici! In sfarsit, dupa ani de asteptare, acest fenomen ajunge si in Romania in luna octombrie. Pasionatii si posesorii de automobile performante se vor aduna in cadrul acestui eveniment care va avea loc in doua locatii speciale de langa Bucuresti.

Bun venit la prima ediție Cars & Coffee România, care va avea loc într-o locație superbă din Snagov și la Motorpark România, primul circuit de viteză din sud-estul Europei. Prima parte a evenimentului este privată, fiind alcătuită dintr-o sesiune de networking, urmată de un mic dejun delicios. Acestea au ca scop crearea fundației unei comunități ce are la bază pasiunea comună pentru mașini.

A doua parte a evenimentului Cars & Coffee România va fi plină de adrenalină și energie. După o excursie de aproximativ 40 de minute, vom ajunge la Motorpark România în jurul orei 11:30. Toate automobilele vor fi expuse pentru a putea fi admirate și savurate de publicul larg. Aici va avea loc, de asemenea, punctul culminant al evenimentului și anume cursa C&C România, în care participanții se pot înscrie la o întrecere amicală și distractivă pe circuitul Motorpark România. Structura acestei curse se distinge, într-un mod surpinzător, de majoritatea competițiilor; iată doar un indiciu: miza cursei nu este viteza și în aceasta constă savoarea ei.

Ceea ce este special la Cars & Coffee România este faptul că, după eveniment, aveți posibilitatea de a dona o sumă de bani partenerilor noștri, fundația OvidiuRo, în sprijinul copiilor defavorizați din România. Credem cu tărie că fiecare copil din România merită o șansă la educație. Aceasta este cauza nobilă pe care noi o sprijinim. Tu?

Cars and Coffee

Pregătește-te! Pe parcursul ambelor părți, atât participanții, cât și spectatorii se vor bucura de surprize inedite și activități captivante.

Acest eveniment își propune să accepte participarea unui număr maxim de 50 de mașini, de aceea vă rugăm să vă înscrieți cât se poate de curând.

Echipa noastră pregătește aceste evenimente în colaborare cu sponsorii noștri generoși, cu partenerii noștri și fotografi și suntem încredințați că evenimentul de față, precum și cele ce îi vor urma, îți va satisface pasiunea pentru automobilism, oferindu-ți totodată ocazia de a interacționa cu oameni la fel de pasionați ca tine.

Prin evenimentul nostru Cars & Coffee, vom deveni liantul unui grup de oameni minunați, cu mașini extraordinare, cărora le vom crea amintiri de neuitat.

Cum particip?

Cu mașina ta...

Pentru a participa cu mașina ta, te rugăm să completezi formularul de aplicație (Owner). Detalii despre rezervarea opțională a camerei tale de hotel vor fi trimise dupa confirmare.

Cars and Coffee

Cu pasiunea ta...

Vrei să vezi mașinile incredibile din cadrul evenimentului Cars & Coffee? Te rugăm sa te asiguri că devii membru al platformei Cars & Coffee. Poți să te loghezi pe această pagină și să primești ultimele noutăți despre eveniment.

Acreditare media

Îți dorești să vizitezi evenimentul Cars & Coffee în postură de media? Completează formularul de participare al presei, al fotografului sau al videografului de mai jos. Ulterior vei fi contactat, cât de curând, de un membru al echipei noastre.

Întrebări sau observații?

C&C România își rezervă dreptul de a selecta mașinile pentru eveniment în așa fel încât să existe o varietate cât mai mare. Evenimentul este deschis pentru supercar-uri, mașini sport și mașini clasice. Pentru mai multe informații contactează-ne la: ro@cars.coffee.

FORMULAR DE INSCRIERE

PAGINA EVENIMENTULUI

CARS & COFFEE ROMANIA

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2017