Castigatori concurs SAB 2013!

Castigatori concurs SAB 2013!
  • SAB 2013 este la cea de-a 20-a editie
  • Vor fi prezentate multe premiere nationale
  • La SAB vor avea loc demonstratii de drift, moto si parasutism
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii isi deschide portile pentru public saptamana asta, pe 10 octombrie. Daca vrei si tu sa admiri de la fata locului cele mai interesante noutati in materie de masini, trebuie neaparat sa fii acolo. Si daca esti unul dintre castigatorii acestui concurs, poti sa fii acolo gratuit!

Daca vrei sa stii ce te asteapta anul acesta la SAB, poti intra aici ca sa afli mai multe detalii. Daca vrei sa participi pe baza unei invitatii din partea noastra, participa la concurs si castiga! Este extrem de simplu, fara tragere la sorti si fara sa fie nevoie sa ne vizitezi la birou pentru a-ti inmana invitatia.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la SAB gratuit?

Scrie mai jos un comentariu la acest articol si spune-ne cat mai multe premiere nationale pe care publicul le poate vedea in standurile SAB. Primele 15 raspunsuri cu cat mai multe modele primesc cate o invitatie la salon.

Castigatorii vor fi anuntati miercuri, 9 octombrie. Acestia se vor regasi pe o lista la casele de bilete SAB 2013 in cadrul Romaero si vor avea intrarea libera.

Ce poti vedea la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013?

Marci precum Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Citroen, Peugeot, Nissan, Honda, Chevrolet, Isuzu, Hyundai, Opel si multe altele, alaturi de motociclete si producatori aftermarket de piese si accesorii vor fi cu totii prezenti la eveniment. Va exista si o zona speciala, dedicata automobilelor istorice, la care vor lua parte, in premiera, si cateva exponate din showroom-ul Heritage Auto.

Vor avea loc demonstratii de drift, cu masini de raliu, demonstratii aviatice si parasutism. In plus, vor fi prezenti dealeri si reprezentanti de branduri producatoare de autoturisme, autoutilitare, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

LISTA CASTIGATORI - trebuie sa lase intr-un comentariu mai jos numele real, de pe userul cu care s-au inscris! Numele lor reale se va afla pe o lista la intrare in SAB.

ianku_valy
loader
pentiuc stefan alexandru
davala27
zashark
gunball
rotares iulian
cosmin adrian
badea codin
vladut_v
valmelcsi
myru
dsilviu
sakos
filip andrei

Distribuie pe Facebook
mai multe