Chevrolet la Salonul Auto de la Geneva

Chevrolet la Salonul Auto de la Geneva
Este lansat modelul Cruze station wagon Prototipurile Code 130R si Tru 140S pentru tineri: viitoarea generatie de cumparatori ofera feedback Lansarea sistemului infotainment Chevrolet MyLink cu integrarea smartphone-urilor
Distribuie pe Facebook
Modelele noi, prototipurile incitante si tehnologia infotainment de ultima ora reprezinta aspectele distinctive ale participarii Chevrolet la editia cu numarul 82 a Salonului Auto International de la Geneva, care isi va deschide portile pentru vizitatori pe data de 8 martie 2012.
Atractia principala la standul Chevrolet din Pavilionul 1 este modelul Cruze station wagon, care va fi lansat in premiera mondiala. Cele doua prototipuri pentru tineri - Code 130R si Tru 140S - sunt aduse pentru prima data in Europa, iar viitorul infotainmentului va fi prezentat sub forma sistemului Chevrolet MyLink.
Premiera mondiala a modelului Cruze station wagon

Varianta station wagon completeaza gama actuala de modele Cruze si exercita o atractie naturala asupra familiilor si persoanelor care doresc un autovehicul compact cu un spatiu de depozitare mai mare pentru a se potrivi cu un stil de viata activ.
Din vara anului 2012 vor fi disponibile patru tipuri de sisteme de propulsie pentru intreaga gama de modele Cruze. Pe langa motoarele pe benzina de 1,6 l si 1,8 l disponibile in prezent, oferta de sisteme de propulsie va cuprinde un nou motor turbo pe benzina de 1,4 l si un motor diesel 2,0 l optimizat. Toate motoarele sunt compatibile cu norma de poluare Euro 5.
Noile dotari si functii ale modelului Cruze includ accesul si pornirea fara cheie, camera video pentru marsarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink (vezi mai jos) si sistemul start-stop, in functie de nivelul de echipare si motor.
Prototipurile Code 130R si Tru 140S pentru tineri: viitoarea generatie de cumparatori ofera feedback

Chevrolet a lansat un program pentru a implica tinerii in conceperea designului pentru autovehiculele viitoare. Code 130R si Tru 140S sunt cele doua prototipuri care au luat nastere din aceasta colaborare si care vor fi prezentate pentru prima data in Europa in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu patru locuri si tractiune pe puntea spate cu un profil drept, iar modelul Tru 140S cu tractiune pe puntea fata este un coupe sport cu patru locuri, exotic si accesibil din punct de vedere financiar. La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite soferilor sa-si personalizeze autovehiculele, acesta fiind un aspect crucial pentru generatiile de tineri, prezente si viitoare.
Proiectantii britanici ai acestor prototipuri, Nicholas Davis si Joe Baker din cadrul Centrului de Design GM din North Hollywood, vor fi prezenti in cadrul evenimentului pentru a explica procesele prin care autovehiculele au fost create in functie de cerintele acestui grup de cumparatori noi referitoare la stil si functionalitate.

Pe parcursul desfasurarii Salonului Auto de la Geneva, in standul Chevrolet, tinerii vor avea prilejul sa transmita ceea ce isi doresc ei de la un autovehicul si ce elemente de conectivitate si functionalitate ar trebui integrate. De asemenea, ei vor putea vota conceptul preferat. Cei care nu vor fi prezenti la salonul auto de la Geneva vor putea vota de acasa, prin intermediul unei aplicatii Facebook.
Lansarea sistemului infotainment Chevrolet MyLink cu integrarea smartphone-urilor

Noul sistem infotainment al marcii, Chevrolet MyLink, integreaza dispozitivele personale ale soferilor, precum smartphone-urile.
Chevrolet MyLink include un ecran tactil color cu rezolutie inalta si diagonala de sapte inch care faciliteaza navigarea prin fisierele media. Sistemul afiseaza datele din smartphone pe ecran prin intermediul unei mufe Aux-in USB sau al unei conexiuni Bluetooth.
Incepand cu vara anului 2012, aceasta tehnologie va fi disponibila pentru modelele Cruze si Aveo.
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca a fost relansata in 2005. In Europa Centrala si de Vest, marca este reprezentata de o retea formata din 2.500 de centre de vanzari si service. Gama Chevrolet cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe