CNCA @ Brasov 2011 - Etapa a 4-a

CNCA @ Brasov 2011 - Etapa a 4-a
Dupa un August adormit si un Septembrie agitat, Campionatul National de Car Audio revine in forta cu una din cele 3 etape ramase pentru sezonul 2011-2012. dBig Sound Special Event se tine la Brasov intr-un cadru care o sa stimuleze in egala masura spiritul competitional si socializarea. Din fericire, competitorii CNCA se pricep de minune la ambele discipline.
Distribuie pe Facebook
Pentru aceasta etapa o sa-i avem ca si gazde principale pe doi dintre cei mai prolifici competitori din Romania. Amandoi cu vechime si scoruri de referinta raportate la instalatie (si nu numai), cu o colectie insumata de cupe si diplome incat sa ne ajunga pentru 2-3 etape pline, ca premii. Radu (dBig Sounds) si Adrian (Basic) o sa ajute cu detalii de pe plan local.

Detalii:
1-2 Octombrie - Brasov, 2011
Locatie: Pensiunea Casa Ezio
Specific: Etapa 2X
Special: Atmosfera Car-Audio 100% + surprize, surprize (fara Andreea Marin)

Se vor tine ambele categorii de concurs. Adica SPL Challenge si SQ League.

Sambata, 1 Octombrie - inscriere in clase si jurizare pentru SPL & SQ. Masuratori la liber pentru SPL si pentru doritori, o repriza de Music Bass (aka Bass Race). Locurile 1-2-3 primesc cupe, iar un premiu special se acorda masinii care reuseste sa faca un trick inedit (gen hair trick, cup trick, etc).

Duminica, 2 Octombrie - masuratori SPL si jurizare SQ + festivitate de premiere.

Prezenta se poate face de Vineri seara sau de Sambata dimineata, programul etapei incepand in jurul orei 11:00 (dupa cafea).

Sambata seara planuim o "serata muzicala" in discoteca din dotare, iar daca totul merge bine reusim sa va servim si cu doi DJ surpriza. Retrasi din activitate, dar activi in car-audio!

In plan mai este si un foc de tabara cu diverse bunatati (poate chiar la protap), o tombola cu premii substantiale din partea sponsorilor si alte mici surprize care vor depinde in principal de disponibilitatea voastra, a participantilor.

Pentru mai multe detalii vizitati topicul dedicat.

Etapa sustinuta cu ajutorul:

dBig Sounds (Bigu)
Adrian (Basic) - Team MNC
Team Digital Designs Romania
MB Audiophile
Team Dragster
SoundQuake
Team CSR
Audiopil
Car Audio Show Team

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2011