Drift Grand Prix: Racing Nick va incalta si va descalta toate masinile de drift

Drift Grand Prix: Racing Nick va incalta si va descalta toate masinile de drift
Un eveniment de drift poate fi catalogat si dupa numarul de cauciucuri care sunt transformate in fum. Si pentru ca nu a mai existat pana acum un eveniment atat de mare precum Drift Grand Prix of Romania, pe 22-23 octombrie la Casa Poporului va fi depasit recordul national la anvelope sparte! Si pentru o asa isprava, si-a anuntat prezenta un expert in vulcanizare pe masura: Racing Nick.
Distribuie pe Facebook

Drift Grand Prix: Racing Nick va incalta si va descalta toate masinile de driftPoate cea mai cunoscuta firma de tuning din Romania si-a anuntat prezenta la Drift Grand Prix of Romania pentru a veni in ajutorul concurentilor. Racing Nick va fi prezent la eveniment cu o vulcanizare mobila, gata sa schimbe anvelopele celor peste 30 de participanti.

Vulcanizarea mobila Racing Nick are experienta de la etapele de raliu din Campionatul National, unde schimba cat ai clipi un set de roti la orice masina.

Si cum la Drift Grand Prix of Romania se anunta cel mai tare show pe care l-a vazut Romania, incluzand aici foarte multe cauciucuri sparte si tocite pana la sarme, o vulcanizare mobila este esentiala. Iar una experimentata, care schimba rotile repede, ca intr-un stand de Formula 1, este ideala. Si pentru asta, unde timpul este foarte pretios pentru concurenti, sprijinul vine din partea Racing Nick.

Pregateste-te sa vezi cel mai tare show din motorsport-ul romanesc in week-endul 21-23 octombrie, la Drift Grand Prix of Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe