Expo & Burn, un eveniment incendiar de la Iasi: 16-17 Mai

Expo & Burn, un eveniment incendiar de la Iasi: 16-17 Mai
  • Vor fi demonstratii de burnout, drift si indemanare
  • Taxa de participare este zero
  • Sunt asteptati pasionatii si iubitorii de tuning si viteza
Distribuie pe Facebook

In weekend-ul 16-17 mai a.c, Liga Studentilor de la Mecanica (LSM) organizeaza evenimentul Expo&Burn. Aflat la a VII-a editie, evenimentul va avea loc in Iasi, in parcarea Centrului Comercial Felicia, incepind cu ora 10:00.

Evenimentul este dedicat pasionatilor de tuning si iubitorilor de motorsport si este deschis publicului larg. Pe parcursul a doua zile, persoanele interesate vor avea ocazia sa asiste atit la expozitii de tuning si demonstratii de drift, cit si la concursuri de indemanare, unde pasionatii de masini vor putea sa isi incerce abilitatile intr-un mediu sigur si legal.

„Prima editie Expo&Burn s-a desfasurat in fata unui camin din campusul Tudor Vladimirescu, cu citiva participanti si un public foarte mic. Editia a VI-a s-a bucurat de un public format din mii de spectatori in cele doua zile de desfasurare a evenimentului si de un numar de peste 125 de participanti. Asadar, putem spune ca sintem extrem de multumiti de felul in care evolueaza”, a declarat Raul Ciubotariu, membru activ al Ligii Studentilor de la Mecanica din Iasi.

Expo and Burn 2015

Inscrierile la eveniment se vor face atit online, cit si la fata locului, fara a se percepe o taxa de participare. „La proba de Demo Drift vor participa doar pilotii experimentati de drift, tocmai din cauza normelor de siguranta pe care punem foarte mult accent”, a adaugat Raul Ciubotariu.

Expo&Burn este un eveniment cu traditie, care a ajuns in scurt timp sa fie recunoscut la nivel national si care se afla in continua dezvoltare. Unii dintre cei mai cunoscuti piloti din Romania au participat la editiile trecute a acestui eveniment, cu scopul de a explica pasionatilor de drift importanta practicarii acestuia intr-un spatiu sigur si, nu in ultimul rind, legal.

Printre multele surprize pe care organizatorii le-au pregatit, deocamdata va putem dezvalui doar prezenta echipei de drift de la Audio Class.

Asociatia Liga Studentilor de la Mecanica, IASI:

- pagina facebook Expo&Burn
- pagina facebook LSM
- website LSM

Expo and Burn 2015Expo and Burn 2015

Expo and Burn 2015

Expo and Burn 2015

Expo and Burn 2015

Expo and Burn 2015

Expo and Burn 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Expo and Burn 2015
mai multe