GTC Auto si Kaufland produc zambete pe chipurile celor mai putin norocosi, in Umanitara de Craciun

GTC Auto si Kaufland produc zambete pe chipurile celor mai putin norocosi, in Umanitara de Craciun
Acesta nu e un advertorial. De fapt, cei implicati nici nu au vrut sa se laude cu aceasta miscare umanitara. Dar merita sa afle tot mai multa lume ca exista si persoane care fac bine in tara asta, nu doar rau.
Distribuie pe Facebook

Ati auzit voi de vreun politician care sa doneze din milioanele sale de Euro facute mai mult sau mai putin legal? Vreun Truica, Dragnea, Valcov, cu vile pe Riviera Franceza sau Brazilia, sa doneze ceva pentru oamenii mai putin norocosi? Niciodata. Din fericire exista altii care se ocupa si cu faptele bune.

GTC Auto pare sa fie un club de off-road. Iar Kaufland stie toata lumea ce este. Ei bine, impreuna, au reusit sa organizeze Umanitara de Craciun 2018. Au fost implicate 160 de persoane si 77 de autoturisme de off-road care au transportat alimente si cadouri celor nevoiasi in zone greu accesibile. Practic, unii au venit cu transportul, altii cu produsele.

Si altii, precum Mihai Beldie aici mai jos, cu promovarea. Astfel incat si mai multa lume sa afle, iar la urmatorul eveniment umanitar sa se implice si mai multa lume. Daca pe viitor s-ar pune mai mult accent pe factorul umanitar, decat pe cel de "Wow" ca sa se adune cat mai multe vizualizari, ar fi si mai bine. Felicitari tuturor!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2018