Gumball 3000: Vedeta din 300:Rise of an Empire vine la Bucuresti cu Josh Cartu intr-un Ferrari F12 TDF

Gumball 3000: Vedeta din 300:Rise of an Empire vine la Bucuresti cu Josh Cartu intr-un Ferrari F12 TDF
  • Josh Cartu este colectionar de Ferrari si pilot GT3
  • Echipa Wolfpack e la a 4-a participare in Gumball
  • Finishul raliului va avea loc la Bucuresti, pe 6 mai
Distribuie pe Facebook

Actorul de origine Australiana Sullivan Stapleton vine in premiera la Bucuresti, in zilele de 6 si 7 mai 2016, cu ocazia participarii la celebrul raliu international, Gumball3000, a carui linie de sosire se va putea vedea chiar in fata la Casa Poporului, in Piata Constitutiei. El face parte din echipa Wolfpack, una din cele mai cunoscute participante in acest road-rally.

Sullivan, cunoscut in principal pentru aparitiile sale in filmul 300: Rise Of An Empire, si pentru popularul show TV Blindspot, se afla la prima sa participare in raliul exclusivist, unde va fi copilotul celebrului pilot si colectionar Ferrari, Josh Cartu ( @jcartu pe Instagram) . Raliul va aduce in Romania peste 100 dintre cele mai scumpe si puternice supercaruri din lume, iar Josh Cartu si Sullivan Stapleton, alaturi de Team Wolfpack, tintesc sa castige premiile de top pe care competitia le pune la bataie.

Gumball 3000: Vedeta din 300:Rise of an Empire vine la Bucuresti cu Josh Cartu intr-un Ferrari GT3

Josh Cartu este unul dintre cei mai bine cotati posesori de Ferrari din lume, avand in colectia sa un numar impresionant de modele provenite de la fabrica din Maranello, printre care si editii limitate precum 458 Speciale Aperta si F12 TDF. Josh urmeaza sa devina de asemenea unul dintre putini oameni de pe planeta care va primi noul Ferrari LaFerrari Roadster, o masina destinata doar celor mai bine cunoscuti clienti Ferrari din lume. Josh Cartu si Sullivan Stapleton vor parcurge impreuna traseul Gumball 3000 de anul acesta, pe ruta Dublin-Bucuresti, in 7 zile, la bordul unui Ferrari F12 TDF de peste 800 cp.

Gumball 3000: Vedeta din 300:Rise of an Empire vine la Bucuresti cu Josh Cartu intr-un Ferrari GT3

Vorbind despre aventura sa la Gumball 3000, Josh Cartu a declarat: "E al patrulea an pentru mine ca si concurent al raliului, si foarte nerabdator sa ajungem in Romania! Multi nu stiu asta, dar tatal meu s-a nascut la Targu Neamt, asa ca pentru mine Romania a avut mereu un loc special in inima mea. Chiar daca mi s-a spus ca drumurile pot fi putin mai dificile pe alocuri, sunt entuziasmat sa conduc Ferrari-ul de 800 cp pana la Bucuresti, cu Sullivan in dreapta. Cu intreaga echipa Wolfpack, din care fac parte, si cu toate surprizele si premiile pe care le-am pregatit pentru spectatori, sunt convins ca vom face un show de exceptie, cum nu s-a mai vazut vreodata in Romania".

Mai multe detalii despre evenimentul de la Bucuresti puteti vedea pe pagina oficiala a acestuia.

Gumball 3000: Vedeta din 300:Rise of an Empire vine la Bucuresti cu Josh Cartu intr-un Ferrari GT3Team Wolfpack in cadrul unei alte editii de Gumball 3000

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Gumball 3000: Vedeta din 300:Rise of an Empire vine la Bucuresti cu Josh Cartu intr-un Ferrari GT3
mai multe