In acest week-end, la Bucuresti: Auto Total Business Show, Tuning Show si drifturi

In acest week-end, la Bucuresti: Auto Total Business Show, Tuning Show si drifturi
  • Biletul costa 20 de lei
  • Vor fi si sesiuni de taxi drift
  • Auto Total Business Show aduna importatorii de piese auto
Distribuie pe Facebook

Cei mai buni piloti de drift din Romania se vor intrece pe 6 si 7 iunie, la centrul expozitional Romexpo din Capitala, intr-un spectacol unic pus in scena de Romanian Drift Community in cadrul evenimentului Auto Total Business Show (ATBS 2015), ajuns la a patra editie.

Marius Mitrache, Gabi Imre, Ilarion Grigorici, Răzvan Tică, Iulian Jumuga, Cătălin Trifan, Augustin Jumuga si Alin Grădinaru vor face demonstratii in fiecare dintre cele două zile, urmând să se întreacă în tandem de două, trei şi şase maşini pe circuitul amenajat la Romexpo.

Unul dintre cele mai spectaculoase momente va fi oferit de tandemul “tată-fiu”, Augustin Jumuga şi Iulian Jumuga, primul la volanul unui cap de tir, iar al doilea al unei maşini de drift, ajutaţi de cel mai tânăr pilot al Romanian Drift Community, Alin Grădinaru (16 ani), locul 8 la ultimul Grand Prix organizat la Bucureşti, dar care în cadrul demonstraţiei va conduce o motocicletă.

"De asemenea am decis să le oferim şi o surpriză spectatorilor prezenţi la eveniment, astfel că aceştia vor putea beneficia şi de sesiuni de taxi drift, urmând să simtă adrenalina oferită de o maşină de drift chiar din dreapta şoferului. Show-ul de drift va putea fi urmărit în direct şi pe www.rodrift.ro si pe aplicatia pentru smartphone RoDrift", a declarat managerul Romanian Drift Community, Răzvan Mateescu.

Tot în cadrul ATBS 2015 va avea loc şi o expoziţie de Tuning Auto, acolo unde vor exista următoarele categorii de jurizare: Best Exterior, Best Custom Exterior, Best Rims, Best Stance, Best Paint, Best Engine, Best Interior, Best Autohton, Best Clasic, Best OEM Plus, Best Car of the Show.

Cel mai mare eveniment de automotive din România, Auto Total Business Show 2015, va avea loc în perioada 6-7 iunie la Romexpo. Accesul publicului se face între orele 10:00 şi 18:00, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Distribuie pe Facebook
mai multe