Mercedes deschide sampania. Nemtii au asamblat 500.000 de exemplare S-Class din actuala generatie

  • Actuala generatie S-Class a ajuns la exemplarul 500.000
  • Asamblat exclusiv la uzina din Sindelfingen
  • Fabrica are 25.000 de angajati
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie Mercedes-Benz S-Class a ajuns la un moment important in "cariera". Exemplarul cu numarul 500.000 tocmai a parasit linia de asamblare a uzinei din Sindelfingen.

Mercedes-Benz S-Class este un model cu rezonanta in industria auto. Denumirea S-Class a intrat pentru prima data in gama Mercedes in 1972 si pana acum a cunoscut nu mai putin de sase generatii.

Mercedes-Benz S-Class

Cea de-a sasea, si actuala de fapt, a intrat in productie in 2013 iar producatorul din Stuttgart lucreaza de zor la o noua iteratie care sa duca mai departe traditia limuzinei de lux.

Pana sa facem cunostinta cu ea insa, Mercedes-Benz ne anunta ca actualul S-Class (W222) a ajuns la 500.000 de exemplare asamblate la uzina din Sindelfingen, Germania, un numar impresionant avand in vedere ca vorbim de o limuzina care costa cel putin 98.000 de euro.

Mercedes-Benz S-Class

Uzina din orasul german este singura care asambleaza acest model iar aici lucreaza in prezent peste 25.000 de oameni. Tot aici sunt asamblate si modele precum E-Class sedan si break, CLS, Mercedes-Maybach, Mercedes-AMG GT si GLA. Circa 250 de masini ies in fiecare zi de pe linia de asamblare.

Mai mult decat atat, Mercedes-Benz sustine ca aici vor si construite si modelele din familia EQ.

Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Benz S-Class
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2019