Monster Truck Days: in acest week-end, zdrobeste masinile cu un monstru 4x4!

Monster Truck Days: in acest week-end, zdrobeste masinile cu un monstru 4x4!
  • Te asteptam pe 28 si 29 septembrie langa Bucuresti, in comuna Berceni
  • Ai la dispozitie 5 caroserii de zdrobit si alte obstacole
  • Orice persoana peste 18 ani poate conduce un Monster Truck
Distribuie pe Facebook

Saptamana trecut a avut loc primul week-end cu porti deschise pentru public la Monster Trucks Romania. Orice persoana a avut ocazia sa se urce la bordul unui Monster Truck, sa se plimbe pe traseul de off-road cu pante abrupte de 45 de grade si sa urce peste masini nevinovate. Datorita succesului avut, anuntam in acest week-end doua zile in care oricine, fata sau baiat, singur sau insotit, poate sa urce la bordul unui astfel de monstru si sa-l conduca personal, zdrobind sub anvelopele uriase 5 caroserii de masini.

De departe cel mai extrem sport pe 4 roti la ora actuala, in care poate participa activ orice persoana, este aventura Monster Truck. Lucrurile sunt simple: ai nevoie de carnet de conducere si cunostinte elementare de condus pe teren accidentat. Dupa un scurt instructaj cu staff-ul Monster Truck Romania, te urci la volan si esti lasat minimum 15 minute sa te plimbi pe circuit.

Vreme urata? Cu atat mai bine!

Chiar daca ploua, chiar daca ninge, e clar ca ai la dispozitie doua vehicule uriase care pot face fata la orice. Drumul pana la circuit este pietruit, este drept si bun pentru orice masina. De acolo, vei fi preluat de staff-ul Monster Trucks Romania. Si la bordul monstrilor te vei urca cu ajutorul unei scari. Asadar, nu te vei murdari deloc, chiar daca ploua sau ninge. Insa daca ploua, crede-ne ca pe noroi este mult mai distractiv!

Siguranta inainte de toate

Masinile Monster Truck au toate dotarile de siguranta necesare unui astfel de sport extrem: roll-cage solid care protejeaza pasagerii in cazul unei rasturnari. Scaune de tip scoica cu centuri in 4 puncte care vor tine pasagerii in loc, daca cumva masina se inclina. Casti de protectie OMP de cea mai buna calitate, pentru a nu avea probleme de-a lungul plimbarii... deloc linistite. ATENTIE! Orice participant semneaza o declaratie pe propria raspundere.

Monster Truck Days

Pot sa iau un prieten cu mine in masina?

DA. Si pentru ca este in continuare o perioada promotionala, nu vei fi taxat suplimentar pentru acest lucru. Insa nu este voie sa va schimbati intre voi pe parcursul celor 15 minute de aventura la bordul unui Monster Truck din motive de siguranta.

Ce obstacole pot sa abordez?

Ai la dispozitie un teren lung de 350 de metri, special amenajat, in care poti sa duci la extrem orice stii tu despre off-road. O groapa adanca plina cu apa te asteapta sa testezi aderenta anvelopelor gigantice pe teren mlastinos. Urmeaza doua caroserii de BMW, una de Leganza si doua Dacii peste care te poti catara, dar si o movila inalta cu inclinatie mare de 45 de grade. Odata ce abordezi movila de pamant, vei vedea numai cerul liber in fata ochilor tai, moment in care nu trebuie sa te pierzi cu firea. Urmeaza inca o caroserie de masina pe care o poti aborda mai in viteza. Pe acest traseu poti lua viraje in voie si te poti plimba nestingherit pret de 20 minute sau mai mult.

Monster Truck DaysMonster Truck DaysMonster Trucks

Ce masini sunt la dispozitie?

Doua vehicule tip Monster Truck, in totalitate realizate in Romania. Daccaro si Gazsan sunt numele celor doua utilaje care au componente de camion militar si motoare diesel de mare putere. Rotile uriase sunt de combina, cu rezistenta crescuta si aderenta mare, dar care nu prea contribuie la confortul in mers. La bordul celor doi monstri urcarea se face cu ajutorul unei scari.

Cat ma costa toata distractia?

Perioada promotionala a luat sfarsit. Pretul a crescut, insa a crescut si durata de plimbare, dar si numarul obstacolelor si al masinilor care pot fi zdrobite. Ca sa te dai 20 minute cu un Monster Truck, condus de tine, cu carburant inclus (credeti-ne ca nu consuma putin un monstru de 6000 cmc!), instructaj si echipament oferit de organizator, platesti 250 de lei. Cam aceeasi suma pe care o platesti cand te duci la karting. Un pret infim pentru o experienta unica in Romania, plina de adrenalina si distractie, de la care poti pleca cu o sumedenie de poze care vor starni invidia tuturor.

Monster Truck Days

Monster Truck DaysMonster Truck DaysMonster Truck DaysMonster Truck Days

Cum ajung acolo?

Locul de desfasurare a activitatii este in comuna Berceni, jud. Ilfov, la o aruncatura de bat de Bucuresti. Ca si localizare a spatiului Monster Truck, acesta este la iesire spre comuna Vidra, pe strada Primaverii (ultima strada pe stanga), pe langa statia GPL. Urmeaza indicatoarele catre SABRI PARK, locul din care vei fi preluat de catre staff-ul Monster Trucks Romania.

Programul este intre ora 10 si 18!

Monster Trucks

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Monster Truck Days
mai multe