Inca o victorie pentru Dacia Duster 4x4 Everyone

Inca o victorie pentru Dacia Duster 4x4 Everyone
Echipajul Duster 4x4 Everyone format din Gheorghe Catrina, pilot, si Adrian Mihai Petcu, copilot, ambii angajati ai Grupului Renault in Romania, s-a clasat pe locul I, la categoria Standard, la GTC Buzau 2012 (25-28 octombrie). Echipajul Duster 4x4 Everyone a concurat alaturi de alte noua echipe.
Distribuie pe Facebook
Competitia GTC Motor Sport, desfasurata week-end-ul trecut la Sarata Monteoru, a durat patru zile. In prima zi au avut loc inscrierile si o intrecere pentru a stabili ordinea de plecare in traseu a echipajelor. In a doua si a treia zi, Duster condus de Gheorghe Catrina si copilotat de Adrian Mihai Petcu, a parcurs 107 km, respectiv 112 km, pe un traseu destul de dificil, cu zone de rau si denivelate. Ultima zi a concursului auto sportiv a constat intr-o proba de trial, unde cei doi, la bordul Duster, au parcurs in 2 minute si 14 secunde traseul plin de obstacole si de viraje. Acesta a fost cel mai bun timp si le-a adus locul I.
"A fost o cursa nebuna, unde singurele lucruri pe care le-am vazut au fost intersectii, terratrip, roadbook. Concentrarea a fost maxima si totul a fost la limita. Georges-a descurcat excelent, atat in zonele de viteza cat si pe zonele tehnice, iar asta s-a vazut cel mai bine in trial si in speciala de sambata,unde a avut cei mai buni timpi. Odata cu aceasta victorie, Duster a confirmat ca face fata conditiilor grele din offroad, in competitiile de acest gen. De fiecare data suntem pusiin situatii noi, iar Duster reuseste sa se descurce si sa ne impresioneze atat pe noi cat si pe ceilalti concurenti si spectatori, de fiecare data prin fiabilitate si capacitatile de offroad", a declarat Mihai Adrian Petcu, copilot.
Duster 4x4 Everyone

Mai multe echipaje din cadrul Grupului Renault participa la Campionatul National de Offroad de anul acesta cu vehicule Dacia Duster. Atat pilotii, cat si copilotii si asistentii tehnici sunt angajati ai Grupului Renault in Romania, pasionati de inginerie si offroad, care s-au reunit in 2010 intr-o asociatie de profil numita Duster 4x4 Everyone. Misiunile Asociatiei Duster 4x4 Everyone sunt promovarea capacitatilor 4x4 ale vehiculului Dacia Duster, depasirea provocarilor sau limitelor personale datorita spiritului de echipa, respectarea si protejarea naturii in timpul oricarei incursiuni cu masinile in mediul natural, pe trasee offroad.

Mai multe informatii si fotografii puteti gasi aici: https://www.facebook.com/DUSTER.4X4.EVERYONE
Palmares 2012 pana in prezent pentru "Duster 4x4 Everyone"
- Iulie, Curtea de Arges, Campionatul National de Offroad: Locul III pentru echipajul format din Stelian Gantoi, pilot, si Maria Dumitrache, copilot

- Octombrie, Campulung Muscel, Campionatul National de Offroad: Locul I pentru echipajul format din Eugen Tataroiu, pilot, si Maria Dumitrache, copilot

Distribuie pe Facebook
mai multe