Peugeot continua ofensiva in segmentul SUV-urilor. Francezii aduc la Paris 3 premiere mondiale

Peugeot continua ofensiva in segmentul SUV-urilor. Francezii aduc la Paris 3 premiere mondiale
  • Peugeot continua ofensiva in segmentul SUV-urilor
  • Francezii prezinta la Paris 3 premiere mondiale
  • Noilor modele 3008 si 5008 li se alatura 3008 DKR, vehiculul care va reprezenta Peugeot Sport la raliul Dakar 2017
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Hexagon se va prezenta la Salonul Auto de la Paris, printre altele, cu 3 noi modele pe care le va prezenta in premiera mondiala. Este vorba de noile 3008, 5008, si 3008 DKR.

Dupa succesele inregistrate in prima jumatate a anului, francezii de la Peugeot vor sa continue in aceeasi nota optimista, iar Salonul Auto de la Paris este locul perfect unde sa-si expuna noutatile.

Peugeot la Salonul Auto de la Paris 2016

In ultima vreme, Peugeot s-a concentrat foarte mult pe segmentul SUV-urilor, multumita popularitatii din ce in ce mai crescuta a acestuia, de aceea va aduce in capitala Frantei nu mai putin de 3 noi astfel de modele, pe care le va prezenta in premiera mondiala.

In spatiul amenajat de 3.600 de metri patrati, fanii marcii vor putea admira noul 3008, 5008, si nu in ultimul rand 3008 DKR. Acesta din urma va reprezenta Peugeot Sport la legendarul raliu Dakar de anul viitor.

Peugeot la Salonul Auto de la Paris 2016

Accentul cade pe modelul 3008, care va putea fi incercat prin intermediul mai multor spatii de experiementare. Astfel, veti putea testa noua generatie de posturi auto de conducere cu ultimul i-Cockpit, veti putea descoperi doua spatii ambientale, Boost si Relax, cu scaune auto cu functie de masaj, un difuzor de parfum si aromele Aerodrive si Harmony Wood, si va veti putea incanta auzul in centrul acustic FOCAL, compania care asigura sistemul hi-fi de inalta performanta al noului 3008.

Constructorul francez va amenaja deasemenea un spatiu destinat motorsportului, care va gazdui modele precum 308 GTi si 208 GTi, ambele ale diviziei Peugeot Sport, sau 208 WRX.

Peugeot la Salonul Auto de la Paris 2016

Pe langa acestea, Peugeot va prezenta si motoarele PureTech, BlueHDi, cutia de viteze EAT6, si conceptul Peugeot 308 R Hybrid, cu sistemul de propulsie de 500 de cai putere. Nu a fost lasat pe dinafara nici conceptul Fractal, coupe-ul citadin electric care integreaza sistemul Peugeot i-Cockpit cu ale sale efecte audio 3D.

In plus, in cadrul aceluiasi stand, cei prezenti la Salonul Auto de la Paris vor putea afla mai multe informatii despre ofertele de mobilitate propuse de francezi, si reprezentate de Peugeot-ul iOn, o bicileta electrica, scuterele Django si Metropolis, biciclete sau trotineta electrica e-Kick.

Distribuie pe Facebook
mai multe