Romania are Salon Auto International: SIAB 2018 are loc in martie la Bucuresti

Romania are Salon Auto International: SIAB 2018 are loc in martie la Bucuresti
  • 30 de lei costa intrarea
  • Vor fi prezenti importatori auto importanti
  • Dacia, inca in negocieri pentru participare
Distribuie pe Facebook

SIAB 2018, Salonul International Auto Bucuresti, isi deschide portile publicului larg pe 23 martie, pana pe 1 aprilie. Vor participa marci precum Volkswagen, Porsche, BMW, Opel, Ford, Hyundai si multe alte branduri auto.

Dupa 11 ani de la ultima editie, SIAB revine in Romania la inceput de primavara. Evenimentul se va organiza in pavilioanele nou construite de la Romexpo, aflate in partea dreapta a aleii principale care duce la pavilionul central si intrarea va costa 30 de lei pentru public.

SIAB este un eveniment recunoscut la nivel mondial de catre OICA, adica Organizatia Internationala a Constructorilor de Automobile, fiind listat in calendarul oficial al acestei institutii. In Romania, SIAB este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si in parteneriat cu APIA, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

SIAB 2018

Evenimentul isi doreste sa aduca in prim-plan cele mai importante marci al constructorilor de automobile, modele noi pe care acestia le propun nu numai pasionatilor de automobile, ci si celor care doresc sa achizitioneze o noua masina. De asemenea, la SIAB vor fi prezente si alte tipuri de vehicule destinate utilizarii comerciale, precum si echipamente si accesorii auto.

In cadrul conferintei de presa care a avut loc astazi, organizatorii au confirmat prezenta grupurilor Tiriac si Porsche, dar si BMW si Opel. Momentan sunt discutii cu Grupul Dacia-Renault pentru participare, ceea ce ar putea duce la prezenta marcii romanesti. In ultimii ani, vizitatorii saloanelor auto organizate in Romania au sesizat ca lipseste tocmai marca romaneasca de la evenimente, ceea ce este dureros. Cu putin noroc, vom putea sa vedem produsele Dacia la Romexpo, intre 23 martie si 1 aprilie 2018.

SIAB 2018

SIAB 2018

Distribuie pe Facebook
mai multe