Salonul Auto București & Accesorii - platforma mobilității prezent și viitor

Salonul Auto București & Accesorii - platforma mobilității prezent și viitor
  • Se desfasoara intre 10-20 octombrie la Romexpo
  • Noutati venite direct de la Salonul Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Cel de-al XVII-lea sezon al Salonului Auto București & Accesorii prezintă toamna aceasta (10-20 octombrie, Romexpo) pe lângă noutăți ale domeniului auto ce vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, tehnologii, accesorii și servicii care îi vor aștepta pe cei aproximativ 70.000 de vizitatori ai evenimentului să afle care sunt tendințele auto 2019-2020.

"Mobilitatea la prezent și viitor" este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilității acestor timpuri este mai inovatoare și mai interesantă ca oricând.

Deloc întamplator, anul acesta, segmentul dedicat mobilității electrice evoluează semnificativ și va fi unul dintre punctele de atracție ale evenimentului, marcând elementul "viitor" din structura "trecut, prezent, viitor" pe care o imbină în mod tradițional Salonul Auto București & Accesorii, eveniment care se pune de 26 de ani în slujba automobilului.

Și pentru că suntem conectați constant la cerințele pieței auto și dorim să fim în continuare cei mai stabili și de încredere parteneri ai jucătorilor din acest domeniu, la această ediție a SAB & Accesorii venim în întâmpinarea companiilor participante și nu numai, cu proiectele "Bursa locurilor de muncă SAB - Ziua carierei", "Școala în sistem dual din domeniul auto" și "Bursa SAB - Propulsam viitorul" ediția a VI-a, organizată împreuna cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Toate acestea au menirea să asigure elementul de baza al dezvoltării oricărui domeniu, OMUL-SPECIALISTUL.

Nu în ultimul rând: pentru firmele care doresc să se inscrie la SAB & Accesorii și nu au reușit să o facă până acum, vestea buna este că în acest moment mai exista 10% spațiu disponibil.

Fii alături de companiile de top din domeniul auto și rezervă-ți acum standul la cel mai mare eveniment auto al anului!

Pentru detalii și înscrieri te invităm să ne scrii la office@sab.ro, sau să ne contactezi direct pe următoarele coordonate: Sorin Rădăcineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877), Oana Iliescu (0723 672 732), Elena Nechita (0747 816 399).

Distribuie pe Facebook
mai multe