Salonul Auto Bucuresti si Accesorii incepe peste 2 saptamani

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii incepe peste 2 saptamani
  • Peste 17 marci auto vor fi prezenta la SAB
  • Un pavilion va fi cu accesorii si piese auto
  • Vor fi demonstratii aviatice si auto
Distribuie pe Facebook

La Bucuresti va avea loc intre 23 octombrie – 2 noiembrie, la scurt timp dupa Salonul Auto de la Paris 2014, un salon auto national care va permite iubitorilor fenomenului auto sa descopere noutatile din acest domeniu. SAB & Accesorii 2014, evenimentul auto cu participare nationala si internationala dedicat publicului larg din Romania isi deschide portile la Romero Baneasa peste doua saptamani.

Cel mai mare eveniment auto expozitional al anului are loc peste doua saptamani la Bucuresti, intre 23 octombrie si 2 noiembrie. Acesta se numeste Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2014 si are loc la Romaero Baneasa, la fel ca si in anii trecuti. Primele editii de SAB au fost organizate intre 1993 si 1996, iar succesul acestora din punct de vedere al marcilor prezente si al numarului de vizitatori au facut ca acest eveniment sa fie introdus in calendarul international OICA. Ulterior, SAB a mai avut loc odata la 2 ani, ultima editie desfasurandu-se insa in 2013, iar acum, la doar un an departare, are loc o noua editie.

In pavilioanele evenimentul din acest an vor putea fi admirate masini de la companii precum BMW, Citroen, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot sau Suzuki, lista fiind insa in curs de completare.

In standul Mercedes-Benz vor putea fi admirate noile Clasa C, CLA, GLA, CLS Facelift, Clasa S Coupe si Clasa V (TBD), dar si Clasa S Coupe si CLS Facelift. In standul Ford - Tiriac Auto vor fi expuse urmatoarele modele: Fiesta, B-max, Focus, Noul S-max, Kuga si noul Mondeo.

SAB 2013Foto: SAB 2013

Coreenii de la Hyundai vor aduce noile I10, I20, I30, I40, Elantra, Ix35 si Santa Fe, iar Mitsubishi va expune modelele iMiEV, Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero, L200. In standul Jaguar vor fi expuse modelele Jaguar XF, editia speciala pentru motorizarea 2.2 Diesel 163 CP, Jaguar F-TYPE, Jaguar XJ, iar in standul Land Rover nu vor lipsi noul Range Rover, noul Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery 4, Freelander 2, Defender.

Nissan va veni la Bucuresti cu noile Qashqai, Juke si X-Trail, acestea putand fi admirate in standul Badsi. Kia va fi prezenta si ea cu noul Soul EV, o masina "verde" care isi propune sa intre mai adanc in inimile iubitorilor de natura si economie.

Peugeot prezinta la standul sau o ofensiva de modele deosebit de competitive: 208, 301, Noul 308, noul RCZ, 2008, noul 3008, Partner, noul Boxer, precum si vedeta incontestabila a toamnei 2014: noul Peugeot 508.

SAB 2013Foto: SAB 2013

La SAB si Accesorii 2014 va fi si un pavilion destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto si societatilor de leasing si asigurari. Aici puteti descoperi cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente. De asemenea, pe tot parcursul evenimentul vor avea loc demonstratii tehnice si teste puse la dispozitie de prestgioase firme din acest domeniu.

Editia de anul acesta a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto cat si programului special pregatit publicului vizitator. Si anul acesta in cadrul SAB & Accesorii, va fi organizata in parteneriat cu Oldtimer Studio o expozitie inedita de masini clasice denumita Bucharest Classic Car Expo, in cadrul careia vor fi expuse masini unicat, unele estimate la peste 500.000 Euro.

Detalii pentru vizitatori

Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Bucuresti.
Program vizitare: 23 Octombrie – 2 Noiembrie intre orele 10.00 – 20.00.

Site oficial: www.sab.ro

Mijloace de transport in comun:
Autobuze:
131 - Aeroportul Baneasa
205 - statia Apimondia
301 - statia Apimondia
335 - statia Apimondia
Tramvaie:
5 – Baneasa / autobuz 605
Metrou:
Statia de metrou „Aurel Vlaicu” + 3 statii de tramvai (nr. 5) / autobuz 605

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze SAB 2013
mai multe