Show Auto-Moto 2015, pe 12-13 septembrie la Bucuresti

Show Auto-Moto 2015, pe 12-13 septembrie la Bucuresti
  • Evenimentul are loc pe 12-13 septembrie
  • Vor fi prezente multe masini de drift si raliu
  • Motocicletele vor face si ele show in Constitutiei
Distribuie pe Facebook

Bucurestiul e pe cale sa sara in aer datorita celui mai spectaculos show auto vazut de capitala Romaniei! Intre 12-13 septembrie are loc la Bucuresti a doua editie pentru 2015 de SAM, care, de aceasta data nu se mai cheama Salonul Auto Moto ci Show Auto Moto. Pe scurt, dementa totala!

Evenimentul anului in domeniul auto-moto in Romania vine in Piata Constitutiei cu un show de zile mari, in perioada 12-13 Septembrie 2015! SAM isi propune anul acesta organizarea, in premiera, a editiei de toamna in weekend-ul 12-13 septembrie 2015. Editia de primavara - cea care a avut deja loc in perioada 1-5 aprilie 2015, a cuprins atat o zona interioara, unde au fost prezenti dealeri, cat si o zona exterioara pentru demonstratii auto-moto si spectacole inedite.

La cererea multor expozanti, dar mai ales a zecilor de mii de vizitatori, SAM va organiza in perioada 12-13 septembrie un festival denumit SHOW AUTO MOTO, care se va concentra in mod deosebit pe spectacole, evenimente inedite auto-moto, atat in zona de interior, cat mai ales in zona de exterior - care va fi si cea mai generoasa zona OUTDOOR la un eveniment de profil in Romania.

Show Auto Moto 2015

Aici vor fi prezente urmatoarele atractii:
- cele mai spectaculoase masini tunate
- motociclete customizate
- drifturi cu cei mai buni piloti din Romania
- taxi drifturi, din ora in ora, pentru vizitatori
- stunt auto
- parada moto
- parada retro
- expozitie de masini si motociclete de epoca
- demonstratii live ale scolilor de soferi auto si moto
- stunt moto
- raliuri
- zona dedicata pentru copii
- si alte multe atractii pe care le veti afla in continuare!

Show Auto Moto 2015

Daca romanii din antichitate ofereau pentru spectacol ”paine si circ”, la Show Auto Moto toti vizitatorii vor primi din partea casei MICI si BERE, impreuna cu CELE MAI TARI SHOWURI AUTO-MOTO! De asemenea, toti cei care fac dovada donarii de sange in anul 2015, vor avea acces GRATUIT la eveniment!

SHOW AUTO MOTO este spectacolul complet si cel mai reprezentativ oferit in PREMIERA de SALONUL AUTO-MOTO! Evenimentul are loc in zilele de 12 si 13 septembrie, doar in Piata Constitutiei, kilometrul 0 al distractiei!

Mai multe detalii AICI.

Show Auto Moto 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Show Auto Moto 2015
mai multe